Демократичната кандидат-кметша Йорданка Михайлова - звезда в сайт за възрастни (Пикантни разкрития + Снимки)

https://crimes.bg/analizi/demokratichnata-kandidat-kmetsha-yordanka-mihaylova-zvezda-v-sayt-za-vazrastni-pikantni-razkritiya-snimki/38251 Crimes.bg
Демократичната кандидат-кметша Йорданка Михайлова - звезда в сайт за възрастни (Пикантни разкрития + Снимки)

Подобен профил е бил регистриран и активен в друг порно сайт – Xhamster, но впоследствие е деактивиран. Все още публични са коментарите на Kurneliq123 в Xhamster, които свидетелстват за сериозна активност и в тази порно платформа, включително размяна на видеа и хвалебствия. Kurneliq123 е обект на дискусия и в еротичния форум на Data.bg, където мъже обсъждат опита си с предлагащи платена любов жени.

Има и втори неактивен профил, с който е регистрирала онлайн магазин BIgnatov в известна международна търговска платформа. Магазинът към момента също е неактивен. И това е доказателство как подобни обвързаности могат впоследствие да поставят в зависимост и кандидат кмета.

Оказва се, че годеницата на един либерален кандидат-кмет е с крайно либерално отношение по темата домашно порно.

И е качила нейното на най-популярния порно сайт в света, който към днешна дата е в топ 50 най-посещавани сайтове в интернет.

Знаете ли как The Sun оправдаха публикуването на голия принц Хари?

Изданието на Рупърт Мърдок (когото надали можете да обвините, че не знае как да прави медиен бизнес) просто каза, че Хари е публична фигура, която ще представлява британския народ и тъй като той не е положил нужните усилия да не бъде фотографиран публично гол, то очевидно това отразява морала му и британските граждани имат нужда да бъдат информирани за тази страна от неговия характер. Тъй като след поемането на кралските длъжности, този характер ще отразява, формира и изгражда както силните, така и слабите страни на Великобритания.

Подобен друг скандален казус имаше и в световен мащаб. Джеф Зукър, изпълнителният директор на любимата ви CNN – телевизията, която в продължение на 2 години обясняваше как любимата сексуална практика на президента Тръмп е да се къпе в „златен дъжд“.

Тоест, да лежи, докато сексуалните му партньорки уринират върху него. И потенциално да пие тази урина. Та CNN, тежката артилерия на либералната журналистика и висшия еталон на медиен морал, в продължение на 2 години обясняваше това в картинки, звук и думи, защото уж руснаците имали компроматни видеа срещу Тръмп. И американските избиратели трябвало много ясно да си представят как президентът гълта урина, защото това му създавало зависимост от Путин.

Е, накрая цялата история излезе изфабрикуван и изфантазиран компромат на лагера на Хилъри Клинтън и няколко високопоставени служители в ФБР, но пък CNN не се трогна.

Галерията със снимките е налична на следния адрес, от където и ПИК се сдоби с тях - www.xvideos.com/profiles/biohazardbg

Посочено е, че кадрите са качени ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА. Потребителят, който ги е качил, е регистриран в сайта през 2017 г.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.