Брутални подробности от миналото на убиеца от „Люлин“ видяха бял свят

https://crimes.bg/analizi/brutalni-podrobnosti-ot-minaloto-na-ubieca-ot-lyulin-vidyaha-byal-svyat/42728 Crimes.bg
Брутални подробности от миналото на убиеца от „Люлин“ видяха бял свят

 

 

Люлинчани искат мъст

Брутални подробности от миналото на убиеца от столичния квартал „Люлин“ – Денис Мустафа Кемал Ал Газзи, видяха бял свят.

 

Оказва се, че Денис е бил малтретиран в детските си години. Останалите хлапета постоянно го подигравали, че е от смесен брак и баща му е арабин. Това споделят съседите му след жестокото убийство.

 

Припомняме, че именно той бе този, който заби нож в гърлото на бившия боксьор Илиян Илиев.

Хората от блока предполагат, че Денис е станал агресивен заради употреба на дрога.

На абсолютно противоположно мнение пък са колегите му от УНСС, където е отличник, пише „Телеграф“.

Запознати издават, че бившият боксьор Илиян Илиев бил много щастлив на фаталния 9 януари. Причина за това бил фактът, че един от най-близките му приятели станал татко. Така цялата компания започнала голямо тържество, за да полее бебенцето.

 

Малко преди полунощ младежите излезли на площадката пред блок 225 и започнали да гърмят заря в чест на новороденото. Това обаче буквално изкарало извън релси 24-годишния Денис.Той слязъл и заформил див скандал с празнуващите. Изведнъж агресията му се изострила до краен предел. Той извадил нож и наръгал във врата Илиян.

През това време пък млада жена, чиято самоличност на този етап не е установена, е напръскала друг от компанията със спрей.

 

Докато всички се опомнят, от Газзи нямало и следа. Илиян издъхнал в линейката на път към болницата. Ударът с нож е бил нанесен в трахеята му, а и освен това загубил много кръв.При все, че цялата столична полиция беше вдигната на крак, студентът не беше открит.

 

Той се предаде сам по-късно в полицията.

През това време цял „Люлин“ се вдигна на протест и поискаха най-строгото наказание за извършителя на убийството.

В памет на убития Илиян пък приятелите му пуснаха заря, която огря небето над квартала.

След като стана ясно, че Гаази е убиецът от „Люлин“, социалната мрежа Фейсбук завря от всевъзможни видеоклипове с негови изцепки. Всички те говорят за сериозна доза агресия.

По неофициална информация, Денис винаги ходел с нож в себе си. Носел го още от детските си години, за да се отбранява от момчетата, които го нападали, споделят негови познати.

 

С течение на времето обаче развил злоба и завист и постоянно се перчел пред останалите, че не се интересува от мнението на околните. От клип в социалната мрежа се вижда, че нападал възрастни хора.

 

В едно от видеата Гаази псува и заплашва друг мъж с думите: „Брат, що ме караш да си извадя сега мачетето от джоба и да те наръгам, а?“, след което го удря.

След случката се затичва към възрастен човек и след като го псува, го блъска жестоко на земята. За тези зулуми няма официални жалби срещу Денис.Справка обаче сочи, че той е бил задържан за наркотици, които по всяка вероятност употребява.

Под един от фотосите, Денис позира с куфар. Той е написал ругатня и е обявил, че заминава за Нидерландия. Всички публикувани снимки с момичета, са от ученическите му години.

 

Не става ясно дали към момента на извършването на престъплението е имал приятелка и дали тя не е момичето, напръскало Илиян със спрей.  Предстои това да бъде изяснено при разпитите на десетки свидетели на случката.

 

В социалните мрежи валят заплахи, че кварталът ще се стори тесен на Денис. Люлинчани искат вендета, пише blitz.bg.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.