Бойко Борисов собственоръчно спря багерите в Рила!

https://crimes.bg/analizi/boyko-borisov-sobstvenorachno-sprya-bagerite-v-rila/38957 Crimes.bg
Бойко Борисов собственоръчно спря багерите в Рила!

Бойко Борисов издаде заповед, според която багеирте в района на Рилските езера трябва да преустановят своята дейност, докато не стане ясна причината за работата им!

В резултат вицепремиерът Томислав Дончев е изпратил писмо до екоминистъра Емил Димитров - Ревизоро незабавно да спре изпълнението на дейностите по проект "Устойчиво управление на национален парк "Рила" - втора фаза". Те ще бъдат спрени до приключване на проверката.

Припомняме, че преди ден в социалните мрежи се появиха снимки на багер, който прави алеи в близост до рилските езера. От парка обясниха, че няма да се строи нищо, багерът е нужен за оформяне на пътеките, където ръчният труд не успява.

Томислав Дончев определи казуса като "грозен". "Ще го проверя със сигурност", обеща той. Дончев изрази надежда, че всичко това не се прави с цел да се усвоят лесно едни пари.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.