Борислав Игнатов след скандала с порно кадрите с годеницата му: До нея съм! (Вижте първия му коментар)

https://crimes.bg/analizi/borislav-ignatov-sled-skandala-s-porno-kadrite-s-godenicata-mu-do-neya-sam-vizhte-parviya-mu-komentar/38252 Crimes.bg
Борислав Игнатов след скандала с порно кадрите с годеницата му: До нея съм! (Вижте първия му коментар)

Борислав Игнатов оправда половинката си с отмъстителен бивш




Източник:




2019-09-09 15:11:00


Анализи


0

Прочетено: 68670

Кратка връзка









Кандидат кметът на "Демократична България" Борислав Игнатов проговори след скандала с порно снимките на приятелката му. Три дена след като гръмна скандалът, Игнатов изрази позицията си във Фейсбук, като обяви, че подкрепя и продължава да обича годеницата си.

Затова и мнозина го обвиниха, че го прави с една единствена цел - да спаси кметската си кампания, търсейки съжаление.

Едва днес призна истината, която ПИК написа още в четвъртък - че снимките са на половинката му. Правил ги бил бившият й приятел преди много години и той знаел, казва днес Игнатов.

Не обяснява обаче защо са качени в световни порно сайтове и защо е крил досега за тежкия компромат, с който може да бъде рекетиран и който го превръща в зависим политик. Това е още по-унизително и за приятелката му, и за него.

Мъжко щеше да е, ако беше казал истината още в първия момент и ако веднага беше застанал зад нея. Той обаче не събра тази смелост, въпреки че от години е знаел за въпросните снимки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.