БГ апаши „налазиха“ украинските бежанци. Крадат им…

https://crimes.bg/analizi/bg-apashi-nalaziha-ukrainskite-bezhanci-kradat-im/42952 Crimes.bg
БГ апаши „налазиха“ украинските бежанци. Крадат им…

 

Проблемите им нямат край

Родните апаши не се посвениха да посегнат дори на украинските бежанци, предвид от какъв ужас бягат.

 

Оказва се, че някои от бежанците от Украйна, са останали без регистрационните табели на автомобилите си. Те са били откраднати от родни апаши, отбелязва Гласнюз.бг.

 

Една от тези кражби се е случила във Варна. Апашите са „налазили“ не един, а цели три автомобила. Откраднати са им и двете регистрационни табели. Прави впечатление, че околните моторни превозни средства изобщо не са били докоснати.

 

След тази кражба бежанците от Украйна не само не могат да ползват превозните си средства, а и дори не могат да ги преместят на платен паркинг.

Единственият начин за решаване на проблема е осигуряването на нови регистрационни табели.

 

Украинските шофьори обаче посочват, че това е доста сложно, тъй като те трябва да бъдат изпратени от Киев.

Потърпевшите се питат дали могат да си изкарат транзитни номера или пък да направят пререгистрация на колите, което ще им излезе доста солено.

 

Водачите на пострадалите коли твърдят, че са били паркирани съгласно регламента. Дори местата са им били посочени от самия хазяин.

Трудно е да се разбере каква точно е криминалната схема.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.