Бесни читателки бият тъпана: Ергенът е мъжка к*рва, жиголо и разбивач на семейства

https://crimes.bg/analizi/besni-chitatelki-biyat-tapana-ergenat-e-mazhka-krva-zhigolo-i-razbivach-na-semeystva/42925 Crimes.bg
Бесни читателки бият тъпана: Ергенът е мъжка к*рва, жиголо и разбивач на семейства

Виктор мастурбирал във фитнеса на Японския, дървел се на мъжки задници

“Ергенът само до под коленете ли си бръсне краката или минава една контра и по клитора?” Този въпрос разбива социалните мрежи вече трети ден след като в ефира на bTV изгря недоразумението Виктор Стоянов. Докато нежната част на кастинга отнася як виртуален пердах заради нелепа визия, малограмотност и космическо самочувствие, “Ергенът” за сега е целият в бяло. Зрителите го определят като харизматичен, интелигентен, чаровен, забавен и секси, и искрено го съжаляват задето трябва да търпи такива женски недоразумения. Както подобава на всяка лъскава фасада, и тук съвсем скоро ще лъснат смрадливи скелети от гардероба на набедения чаровник.

На съвестта на Виктор лежи разбитото семейство и разстроената психика на треньорката Хриси Парова, издават хора от кухнята на доскорошния спортен тандем. “Ергенът” се запознава с нежната и ранима Христина във фитнеса на Японския хотел, където и двамата тренират “елита” на България, състоящ се предимно от разкаяли се наркопласьори, добре облечени крадци на ДДС и дежурните разпоретини.

По онова време Парова е омъжена за собственика на проспериращ онлайн магазин за спортни добавки, който по ирония на съдбата е съименник на Ергена и крие борческо минало. Той буквално носи треньорката на ръце, угажда на всеки неин каприз и издува празната й по рождение пазва с прилично количество силикон. В добавка спонсорира появите й в женски тв-предавания и корици на списания. Тя пък му ражда момченце и се грижи за сина от първия му брак, чиято майка го изоставя веднага след раждането, носи сочната клюка. Тривиалният живот на мутреса не е по вкуса на грацията и тя лесно попада в мрежите на Ергена. Той я ухажва напористо, точно като по филмите - обсипва я с любовни смс-и, извежда я на романтичти разходки в японската градина, посвещава й стихове. Материалните му жестове за сметка на това са доста постни, защото не може да се мери по богатство със законния й съпруг. В края на краищата тя се предава на чара му, зарязвайки баровеца и невръстното им дете.

Грозната клюка разказва, че оскандаленият богаташ изпраща ударна бригада да отмъсти на Дон Жуана, а наказанието освен порядъчен бой включвало групово орално и анално изнасилване. Дали това е истина няма как да разберем, но редовните посетители на фитнеса в Японския се кълнат, че Ергенът не бил безразличен към собствения си пол по принцип. Докато Хриси Парова ваела телата на богаташките в залата, охраните на видна мутра били спипали Виктор с ръка в гащите и блеснал поглед да шпионира през стъклото на банята къпещият им се шеф. Воайорското изпълнение не останало безнаказано и хубавецът отнесъл няколко бързи шамара от натопорчените гардове. Бъбриви камериерки пък се кълнат, че Виктор бил на “втори договор” към хотела и имал задача да обслужва няколко меки китки от вип-обкръжението на собствениците.

Противници на хомо теорията контрират, че Ергенът бил 100% мъжкар и яко налитал на богатите лелки във фитнеса. През лятото на 2017 г. бил забърсал мастита бизнес дама, прочула се с множеството си пластични операции и апетита си за “агнешко”. Виктор често предкачал у тях за следтренировъчно “кафе с райбер”, а в желанието си да впечатли загорялата богаташка веднъж дори я бил опънал във вътрешната стаичка на залата, директно на пода върху постелките за йога. Когато Хриси научила за забежката, опитала да сложи край на живота си, поглъщайки от разтвора за дезинфекция на басейна. За радост бързата реакция на персонала предотвратила най-страшното и половинката на Виктор скорострелно била откарана в Пирогов за промивка.

Каквато и да е истината, наши читателки се кълнат, че Ергенът никак не е стока и със сигурност ще съсипе живота на бъдещата си избраничка в риалитито. Или вместо с нова съпруга, ще напусне снимачната площадка с осветителя, както се бъзикат зевзеците в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.