Барона и Японеца проговориха за "Килърите 4"

https://crimes.bg/analizi/barona-i-yaponeca-progovoriha-za-kilarite-4/37366 Crimes.bg
Барона и Японеца проговориха за "Килърите 4"

на 29 януари ще стане ясно дали Петракиев е носил сак с пари на Йоско от името на Младен Михалев-Маджо, за да откупи с тях живота на сина на футболния бос Венцислав Стефанов - Димитър




Източник:




2015-01-20 09:01:00


Обществени теми


0

Прочетено: 254016

Кратка връзка








Киро Японеца и Боян Петракиев-Барона проговориха пред камерите TV7. Повода е, че  двамата бяха призовани по делото за бандата за убийства на Йосиф Йосифов-Костинбродския. Според обвинението Японеца е мишена на групата, а Барона свидетел по процеса. За да разкаже отново за атентата срещу него от 12 юни 2003 г,  Кирил Киров-Японеца влезе в съдебната зала във видимо добро настроение. Тогава той  се отърва само с наранявания в рамото, когато двама неизвестни стреляха по колата му от движещ се мотор.

Японеца бе катогоричен, че не познава стрелците, но припомни на съдебните заседатели, че срещу него са извършени три покушения. С днешна дата е убеден, че държава вече няма. "Когато Килърите са на свобода и им дават по 20 000, 40 000, 50 000 евро е норамлно да се случват такива неща", каза пред камерата Киро Японеца. 

Според обвинението, именно бандата известна като "Килърите 4" са извършителите на едното от покушенията, като за него получили 300 хил. лв. 12 години след атентата жертвата официално поиска охрана, за да влезе в сградата на Специализирания съд.

Боян Петракиев-Барона, също заяви, че няма представа защо е призован като свидетел. Поне не отрече, че се познава с Йоско Костинбродския. "Сега има някакви нови Килъри - Фамилията им викат", каза Барона.

 

на 29 януари ще стане ясно дали Петракиев е носил сак с пари на Йоско от името на Младен Михалев-Маджо, за да откупи с тях живота на сина на футболния бос Венцислав Стефанов - Димитър .

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.