Арестуваният Брендо с уникален телефон с лика на Путин

https://crimes.bg/analizi/arestuvaniyat-brendo-s-unikalen-telefon-s-lika-na-putin/41894 Crimes.bg
Арестуваният Брендо с уникален телефон с лика на Путин

Арестуваният Брендо с уникален телефон с лика на Путин

 

Арестуваният Брендо е ползвал уникален телефон с лика на Путин. Това става ясно от разпространените снимки по време на ареста му.

 

В продължение на 5 години нашенецът се издирва от три държави за участие в престъпна група, пране на пари в България, както и за организиране на доставката на 51 килограма кокаин за Румъния.

 

На 6 септември кокаиновият крал бе задържан на паркинга на мол „Лавина“ в квартал „Святошински“. Той е държал под наем две къщи в околностите на Киев, които използвал за отглеждането на коноп в оранжерии. Това става ясно от разкритията на прокуратурата в Киев.

 

От думите на нейния говорител Надя Максимец става ясно, че при претърсванията, където е живял беглецът, служителите на реда са иззели около 300 храста канабис, 39 пакета изсушени растения, оборудване за отглеждането им, както и фалшиви документи.


При акцията са задържани още двама души от обкръжението му - граждани на Молдова и Румъния. С тях в момента се извършват следствени действия, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на vechirniy.kyiv.ua.

 

По време на ареста е бил конфискуван златен мобилен телефон с барелеф на Путин и герба на Русия. Съдейки по снимката на смартфона, която беше публикувана от прокуратурата, това е iPhone „Supremo Tre Volte“ (в превод от италиански - „Три пъти по-върховен“), изработен от злато и черен титан. Италианската бижутерийна компания Caviar е пуснала общо 99 такива телефона. Цената на всеки от тях е около три хиляди долара, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.