Анна Заркова заплете още повече мистерията около Евелин Банев-Брендо

https://crimes.bg/analizi/anna-zarkova-zaplete-oshte-poveche-misteriyata-okolo-evelin-banev-brendo/41891 Crimes.bg
Анна Заркова заплете още повече мистерията около Евелин Банев-Брендо

 

Банев бе задържан в Украйна за пране на пари и разпространение на наркотици

Журналистът Анна Заркова заплете още повече мистерията около арестувания кокаинов крал Евелин Банев-Брендо.

 

„Допускам, че Евелин Банев-Брендо сам е пожелал да се върне у нас“. Това коментира Заркова за задържането на „кокаиновия крал“ в Украйна и издаването на заповед за екстрадирането му у нас.

 

Припомняме, че той беше задържан в Украйна за пране на пари и разпространение на наркотици.

 

„Ние скоро ще разберем какво е станало, ако не по свое желание се връща у нас, той като нищо и ще я напусне“, добави Заркова.

 

Според нея ареста на Брендо ще остане в тайна.

„Такива клиенти на правосъдието като Брендо, които имат особени връзки със спецслужбите, и с някои техни агенти и имат привилегията да ползват някои екстри, докато се водят на тефтер в затворническите общежития“, каза още Заркова.

 

Тя коментира и че около него ще останат много въпроси:

„Ще се питаме защо, както казват испанските карабинери, е успял да вкара само за 2 години тонове наркотици в Европа и е спечелил 100 милиона евро. Тогава защо не си е харчил пари на някой плаж, а е отглеждал марихуана в тази размирна страна вкъщи. Друг въпрос е дали е предупредил прокурорите, че ще идва в България, които за два дни изготвиха светкавично искането за екстрадиция“, каза още Заркова.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.