Ангел Личканов - Личкана: Не съм бос, а нормален човек

https://crimes.bg/analizi/angel-lichkanov-lichkana-ne-sam-bos-a-normalen-chovek/37612 Crimes.bg
Ангел Личканов - Личкана: Не съм бос, а нормален човек

Пловдивският тартор от ВИС-2 Ангел Личканов - Личкана твърди, че не е никакъв бос, а нормален човек. Личкана смята, че след прехода босове не са останали. „Или са по затворите, или са на гробищата", категоричен е пловдивчанинът.

По думите му в момента на наркопазара неконтролируемо се продават всякакви боклуци. „Опиатите са в ръцете на хора, които нямат никакви скрупули. Тези типове са готови на всичко, за да продадат стоката си. Техни жертви стават момчета и момичета с възможности", коментира Личкана по повод смъртта на 24-годишния Цветомир Никитов. Преди две седмици той намери смъртта си на купон след употреба на психотропни вещества. Според запознати на пазара се е появила нов вид дрога, която предизвиква халюцинации и е супер опасна за консуматорите й.

„Според мен това няма да е последният случай с фатален край. Но за някои може и да не чуем. Сигурен съм, че има начин да се сложи ред, но никой няма полза от това. Хората обаче, които искат да се борят, не им се позволява. Защото някой има полза от това на пазара да има хаос. Бизнесът е за милиони, но това е бизнес със смърт. А умират децата ни. Това е истината", философства човекът на Жоро Илиев.

Личкана коментира и трагедията отпреди месец, при която блъсна с джипа си 12-годишно дете, което дълго време стоя в кома, на накрая издъхна в болница. Той призна, че още не успял да разговаря с родителите му.

„Те като че ли малко се страхуват. Сигурно заради името ми. Но искам да се видя с тях. Много съжалявам за детето. Но не се чувствам виновен. Това можеше се случи на всеки, защото малкият буквално се хвърли върху колата. Знам, че вече са разпитани всички свидетели", обясни Ангел Личканов. Той се чувства притеснен само защото е Личкана. „Мога да отнеса по-тежко наказание. И това няма да е за първи път", изповяда се силовакът пред регионалния сайт „Трафикнюз".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.