30 години ГДБОП, Христо Терзийски ги поздрави!

https://crimes.bg/analizi/30-godini-gdbop-hristo-terziyski-gi-pozdravi/40650 Crimes.bg
30 години ГДБОП, Христо Терзийски ги поздрави!

Приемете от мое име, от името на политическото и професионалното ръководство на МВР искрени поздравления за 30-годишнината от създаването на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“.

Поздравявам Ви за постигнатите резултати, за доведените до край разследвания, за приноса в знакови международни операции и пожелавам успех в предстоящата работа!

През годините извървяхте нелекия път на утвърждаване, на промени и обновяване, натрупахте опит и изградихте една свързана общност, която пази своята неотменната мисия – служба в името на закона и на обществото.

Работата Ви е натоварена с големи обществени очаквания. Сложни за разкриване и разследване престъпления, кибератаки и терористични заплахи, престъпления срещу авторското право и срещу културно-исторически ценности, наркотрафик, пране и фалшифициране на пари – това са само част от предизвикателствата, пред които се изправяте ежедневно.

Всички те отдавна не познават граници, а съществуването им се подхранва от глобални кризи – икономически, политически, социални, дори от новото изпитание за света – пандемията от COVID-19.

Отговорът на правоохранителните служби изисква коректно партньорство със сродните международни структури и отстояване на достойна позиция в европейското семейство.

Благодаря Ви за амбицията да утвърждавате авторитета на ГДБОП и МВР и за енергията да служите вярно на страната на доброто! Честит празник!“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.