25-годишен бере душа след…

https://crimes.bg/analizi/25-godishen-bere-dusha-sled/40513 Crimes.bg
25-годишен бере душа след…

По случая е образувано досъдебно производство

 

25-годишният Слави Бачев от Бобошево бере душа в “Пирогов“.

 

Младият мъж е библ пребит през нощта от двама непознати на улицата на път за дома му, съобщава Struma.bg.

 

Слави и брат му Сотир били на купон при техен приятел в Бобошево. Двамата братя се спречкали и Слави си тръгнал за вкъщи. По пътя той бил настигнат от двама непознати, които го пребили и го оставили да лежи безпомощен. Случката се разиграла през нощта.

 

Близки до семейството разкриват, че в понеделник Слави трябвало да се яви в съда по дело, заведено от него срещу двама полицаи от Дупница и село Слатино, община Бобошево, за нанeсен му побой преди 2 г. В неделя през нощта обаче е пребит и е оставен под една черница на пътя за дома му.

 

Случайно минали от там мъж и жена към 5,00 ч. сутринта го открили полужив. Позвънили на тел. 112. На мястото пристигнала линейка и пострадалият е транспортиран за „Пирогов”. Слави веднага е бил опериран, тъй като от побоя са му счупени ребра. Едно от тях се е забило в белия дроб. Счупена му е и челюстта.

 

В РУ – Дупница е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Двамата братя Слави и Сотир са гурбетчии в Англия. Преди два месеца се завърнали у дома в Бобошево и заради пандемията не могат да се върнат обратно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.