Жестоко убийство край Пловдив, какво се случва?

https://crimes.bg/vodeshha-tema/zhestoko-ubiystvo-kray-plovdiv-kakvo-se-sluchva/27841 Crimes.bg
Жестоко убийство край Пловдив, какво се случва?

По неофициалната информация до момента в село Милево е открит труп на млад мъж, по който има множество следи от насилие. Той е открит в събота вечерта, когато в селото е празнувало традиционния събор. Предполага се, че той се е сбил с друг мъж, с когото преди това влезли в спор, който бързо прераснал във физическа саморазправа. Веднага след като е открито тялото е подаден сигнал на националния спешен телефон, като на мястото веднага се отзовали лекари и криминалисти. Лекарите единствено констатирали смъртта на човека и започнало разследване по случая. Тялото е на около 40-годишен мъж.


Случаят го няма в официалния бюлетин на МВР или прокуратурата засега. Според източници се работи едновременно по поне две версии – убийство и нещастен случай. Тялото е предадено за аутопсия, като се очаква да експертиза, която ще внесе повече яснота по случая и ще насочи разследващите.


Измежду жителите на селото се носи мълвата, че между убития и други 2-ма мъже е станал скандал, който е преминал в жесток побой. Освен това се говори, че е използван и нож, с който е наръгана многократно жертвата.


По неофициална информация има задържан заподозрян за убийството.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.