Задържаният за наркотрафик в Бразилия Златко Генев, е свободен от 10 септември

https://crimes.bg/vodeshha-tema/zadarzhaniyat-za-narkotrafik-v-braziliya-zlatko-genev-e-svoboden-ot-10-septemvri/30304 Crimes.bg
Задържаният за наркотрафик в Бразилия Златко Генев, е свободен от 10 септември

Противно на информацията, която Crimes.bg публикува в петък, че българският културист Златко Генев скоро излиза от затвора в Бразилия, самият той се свърза с екипа ни, за да съобщи, че вече е свободен.По негова информация, Генев е на свобода от 10 септември тази година, след като е осъден на 3 години и 6 месеца условно лишаване от свобода за наркотрафик. Припомняме, че той беше задържан на 11 март 2010 година на летището в град Ресифе, щата Пернамбуку в Бразилия. Тогава у него са открити 3,93 килограма кокаин.По-късно при разпитите става ясно, че двама бразилци в Сао Паулу помолили Генев да пренесе сака им до Лисабон, където да го предаде на друг българин. Оказва се, че в багажа е скрит и наркотикът.Интересно за престоя на Генев в затвора е, че той успява да направи снимки на местата за лишаване от свобода, в които пребивава и да ги публикува в социалните мрежи чрез мобилно устройство. Според информация от профила му във Facebook, в момента Генев все още се намира в Бразилия и очаква скорошното си завръщане в родината.Материалът е публикуван в секция "Криминални новини"

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.