Ясен Тодоров проговори за обвинението повдигнато срещу убиеца Георги Семерджиев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/yasen-todorov-progovori-za-obvinenieto-povdignato-sreshtu-ubieca-georgi-semerdzhiev/28388 Crimes.bg
Ясен Тодоров проговори за обвинението повдигнато срещу убиеца Георги Семерджиев

Срещу Георги Семерджиев, който помля две млади жени при предизвиканото от него меле, е повдигнато обвинение.


Това стана ясно от думите на зам.-директора на НСС Ясен Тодоров в ефира на Нова тв.


Той уточни, че Георги Семерджиев е бил приведен в ареста малко след полунощ. Обвинението му предвижда лишаване от свобода за период от 5 до 20 години.

Тодоров допълни, че при задържането на Семерджиев са били предприети всички мерки с цел избягване на нов трагичен инцидент.




Шефът на Националната следствена служба изрази надежда, че ще успеят да съберат достатъчно доказателства, които да послужат в съдебното производство.

Според разкритията, направени от един от разпитаните по случая, Георги Семерджиев по всяка вероятност е шофирал с над 200 км./ч.


Припомняме, че при мелето, предизвикано от Георги Семерджиев, издъхнаха две жени – на 22 и 26 години.

След катастрофата убиецът и спътницата му от колата избягали от местопроизшествието.


Очевидци припомнят, че в резултат на силния удар, който се чул като бомба, автомобилът се разцепил на две и помел жените, които се движели по тротоара.

Освен всички останали нарушения, стана ясно, че возилото на убиеца е било с фалшиви регистрационни номера.


При друг тежък пътен инцидент в София, е изгубил живота си сенсей Спас Спасов. Той е бил пометен от камион, управляван от Денислав Петров, докато пресичал.

Източник: nova.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.