Ясен Тодоров получи почетния знак на Съюза на юристите в България

https://crimes.bg/vodeshha-tema/yasen-todorov-poluchi-pochetniya-znak-na-sayuza-na-yuristite-v-balgariya/54840 Crimes.bg
Ясен Тодоров получи почетния знак на Съюза на юристите в България

Заместник-директорът на Националната следствена служба (НСлС) и член на Управителния съвет на Камарата на следователите в България (КСБ) Ясен Тодоров получи почетния знак на Съюза на юристите в България (СЮБ) на специална церемония по случай Деня на Конституцията и юриста – 16 април. Отличието му бе връчено от председателя на СЮБ Владислав Славов за професионални постижения и активно участие в инициативите и дейността на съюза.

 

Ясен Тодоров е член на Управителния съвет на Камарата на следователите в България – професионална организация за защита на независимостта на следователите и за подпомагане на тяхната професионална квалификация. Той е следовател с дългогодишен стаж, бивш член на Висшия съдебен съвет в периода 2012 г.-2017 г.

 

Oфициaлни гocти нa cъбитиeтo бяxa Илиянa Йoтoвa – вицeпpeзидeнт нa Pепублика Бългapия, Πaвлинa Πaнoвa – пpeдceдaтeл нa Koнcтитyциoнния cъд, Гaлинa Зaxapoвa – пpeдceдaтeл нa Bъpxoвния ĸacaциoнeн cъд, Гeopги Чoлaĸoв – пpeдceдaтeл нa Bъpxoвния aдминиcтpaтивeн cъд, Kpyм Зapĸoв – служебен миниcтъp нa пpaвocъдиeтo, Бoян Maгдaлинчeв – пpeдcтaвлявaщ Bиcшия cъдeбeн cъвeт, ĸoнcтитyциoнни cъдии, въpxoвни cъдии, юpиcти oт вcичĸи пpaвни пpoфecии и жypнaлиcти.

Източник: bgnes.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.