Всемогъщият и неконтролируем главен прокурор Иван Гешев видно е недолюбван, но единствено за пред хората

https://crimes.bg/vodeshha-tema/vsemogashtiyat-i-nekontroliruem-glaven-prokuror-ivan-geshev-vidno-e-nedolyubvan-no-edinstveno-za-pred-horata-2/27471 Crimes.bg
Всемогъщият и неконтролируем главен прокурор Иван Гешев видно е недолюбван, но единствено за пред хората

На 19 октомври, когато бе конституирано 48-то Народно събрание, в кулоарите, далеч от обективите на медиите, атмосферата бе естествена, непринудена и приповдигната. Водеха се приятелски разговори и по лицата на официалните гости се прокрадваха къде фалшиви, къде не, усмивки.


На фона на препирните между политическите партии в медиите, в контекста на напрежението между политическия и като цяло властови елит, в пространството пред ложите на гостите можеше да се види как главният прокурор Иван Гешев провежда изключително спокойни разговори, видно по забавни теми, с президента и вицепрезидента на страната Румен Радев и Илияна Йотова, представители на дипломатическите мисии, представители на религиозните общности и бивши президенти на България.


Наши източници, присъствали лично там, споделиха, че господин Гешев се е радвал на интереса на всички официални гости и напук на всеобщото мнение, останалите гости са търсили неговата компания и разговор докато изчакат започването на официалното откриване.


Видно от снимките, усмивките по лицата на участниците в тях по нищо не подсказват неодобрение за главния прокурор, доказал за 3-годишния си мандат, че, освен всичко друго, притежава и добро чувство за хумор.


На снимките:

Иван Гешев, Румен Радев и Илияна Йотова

Иван Гешев и посланика на Италия в България

Иван Гешев и мюфтията

Иван Гешев, Георги Първанов и Росен Плевнелиев

Иван Гешев и Михаил Миков

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.