Владислав Горанов се кипри до Асен Василев и Капитал, които го арестуваха

https://crimes.bg/vodeshha-tema/vladislav-goranov-se-kipri-do-asen-vasilev-i-kapital-koito-go-arestuvaha/27217 Crimes.bg
Владислав Горанов се кипри до Асен Василев и Капитал, които го арестуваха

Преди броени дни един от фотосите от бизнес форума на „Капитал“ разбуни страстите в политическия елит и социалните мрежи.


Ексфинансовият министър на ГЕРБ Владислав Горанов се издокара на сцената на Иво Прокопиев в компанията на ексфинансовия министър от „Промяната“ – Асен Василев. По този начин Горанов позира за снимка до онези, които са поръчители на ареста му, отбелязват редови гербери в партийните групи.


По всяка вероятност подходът на Горанов е чисто прагматичен и допринася за личния му бизнес. Разбира се друг е въпросът дали трябва да се асоциира публично със своите палачи, пък дори и да става въпрос за „конференция“ на тема еврото, което Горанов всячески се опитва да натрапи на народа ни, при това експресно, питат се ексколегите му от ГЕРБ.


В месеците след срамния арест, нито Бойко Борисов, нито пък пиарката му Севдалина Арнаудова попаднаха в общ кадър с Асен Василев и Кирил Петков.

Източник: pik.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.