Вижте какво направи известният ММА боец Любо Чука

https://crimes.bg/vodeshha-tema/vizhte-kakvo-napravi-izvestniyat-mma-boec-lyubo-chuka/27423 Crimes.bg
Вижте какво направи известният ММА боец Любо Чука

Изплува нова информация по зрелищната катастрофа, при която луксозният джип Брабус на известния в софийските спортни и ъндърграунд среди Любо Чука катастрофира.


Оказа се, че луксозното червено бижу на Любомир Симеонов също е претърпяло инцидент, малко след като певецът Джалал Оба удари неговия Брабус в трамвайна спирка.


Предполага се, че причината и за 2-те катастрофи е сериозна почерпка с алкохол. Свидетели твърдят, че са забелязали Любо Чука и Джалал Оба да отбелязват с обилен алкохол Хелоуин.


Близки до разследващите твърдят, че Чука се опитал да попречи на действията по разследването след катастрофата, а също и да спаси Оба от даване на тестове за алкохол и наркотици.


Возилото останало почти 10 часа на мястото на инцидента, където събираше погледите на любопитните минувачи.


По щастлива случайност там е нямало пешеходци, иначе щеше да се повтори „епизодът“ със злополучният булевард Черни Връх и Семерджиев, който отне живота на 2 момичета.


Свидетели твърдят, че групата е започнала купона в Ла Опера на околовръстното в София, а след това се пренесели в известното заведение Джанам. След приключването му, те подкарали возилата си, като се предполага, че са били доста пийнали и резултатите са налице.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.