Велико Желев направил скандално назначение на секретарка

Според мълвата двамата дори били интимно близки

https://crimes.bg/vodeshha-tema/veliko-zhelev-napravil-skandalno-naznachenie-na-sekretarka/53340 Crimes.bg
Велико Желев направил скандално назначение на секретарка

Според мълвата двамата дори били интимно близки

Експравосъдният министър в кабинета на Кирил Петков Надежда Йорданова, която е дясна ръка на Христо Иванов в „Да, България“, е стартирала кариерата си като секретарка на Велико Желев в държавната администрация. Информацията бе потвърдена от бивш служител на АПИ.

Той твърди, че когато през есента на 2001 г. Велико Желев бил назначен за шеф на АПИ, си докарал хубавата тогава Надежда от Варна. Заради нея била уволнена дългогодишната секретарка в агенцията Снежа Борилова, на която оставали 2 години до пенсия. 

Йорданова била секретарка и доверен човек на Желев в продължение на 2-3 години. Дори според мълвата между двамата имало нещо повече от отношения шеф-служител. Именно тя го придружавала дори и по време на командировките му зад граница. 

Самата Йорданова категорично отрече информацията, че е била секретарка на Вичо Желев. Въпреки твърденията й обаче, има фотодоказателство от далечната 2004 г., че е работила съвместно с Желев. 

През ноември 2004 г. бизнесменът е заснет с Йорданова по време на отварянето на офертите в първия в България конкурс за винетките. Остава загадка защо доскорошният външен министър се свени да признае, че е работила за днешния милиардер в ранните си години.

Критиците на дясната ръка на Христо Иванов твърдят, че тя има повече часове в офиса на Вичо Желев, отколкото в съдебната зала, нищо че бе правосъден министър. Всъщност те са категорични, че Йорданова никога не е влизала в съдебната зала.
Източник: Уикенд 
 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.