Украински генерал обяви какво ще направи армията на Украйна скоро…

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ukrainski-general-obyavi-kakvo-shte-napravi-armiyata-na-ukrayna-skoro/27160 Crimes.bg
Украински генерал обяви какво ще направи армията на Украйна скоро…

Командирът на сухопътните сили на Украйна заяви, че руските въоръжени сили сменят начина си на действие и вече на фронта основно се използват опитни и добре подготвени военни.


Новата тактика се прилага откакто генерал Сергей Суровикин стана командващ на руските части. Той също така е известен и като Генерал Армагедон, а за него се носят страховити слухове. Суровикин е военен ветеран от войните в Сирия и Чечня и се знае, че подходът му е много твърд. Мнозина го смятат за доста безчувствен и жесток човек.


Генерал Сирски сподели, че руснаците не са за подценяване и всеки, който го направи е обречен на загуба. За да поддържа по-тясна връзка с подчинените му, той получава всекидневно над 300 съобщения, които


Генерал Александър Сирски лично се занимава с подбора и създаването на малки и мобилни групи за действие на вражеските територии. Висшият военен е успял да изпълни най-амбициозните си цели, а именно превземане на ключовите градове Купянск и Изюм, които бяха превзети 5 дни след започването на ръководената от него офанзива.


Тогава той нарушил бойния план на висшето командване и решил вместо да преминават в обрана, да минат в атака или т.нат. активна отбрана. По този начин напреднали 50 км само за 3 дни.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.