Трагедия на бензиностанция в Хисаря

https://crimes.bg/vodeshha-tema/tragediya-na-benzinostanciya-v-hisarya/28065 Crimes.bg
Трагедия на бензиностанция в Хисаря

Голяма трагедия се разигра на една от бензиностанциите в курортното градче Хисаря.


Мъж на 49 години е бил застигнат от смъртта. Местният жител Петър Г. е издъхнал внезапно тази сутрин на бензиностанцията.


Човекът се бил запътил да си купи нещо, когато изведнъж се свлякъл на земята и спрял да диша. Предполага се, че Петър е получил масивен инфаркт. Разследващите посочват, че на този етап няма данни за външна намеса.


Извършен е преглед на видеозаписите от камерите на бензиностанцията. Местни жители разкриват, че издъхналият мъж страдал от редица заболявания. Преди години изгубил родителите си. Самият той не е създал семейство и живеел сам.


Междувременно стана ясно, че се издирва мистериозен лекар-спасител от вчерашната тежка катастрофа със сръбски автобус на АМ Тракия.

Теодор Бойчев, който е един от очевидците разкрива, че на местопроизшествието имало много лекари и огнеборци, но липсвали линейки.


Когато попитал дали може да помогне с нещо му отговорили, че може като помогне в извозването на пострадалите до болницата, разкрива той в ефира на Нова тв.

Бойчев споделя, че сред спрелите да помагат имало и лекар, който реагирал изключително адекватно и при пристигането на линейките, посочил хората, които са в критично състояние. Той не е сигурен, че човекът е бил лекар, но предполага предвид адекватните действия, предприети от него.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.