Страшен екшън в Стара Загора

https://crimes.bg/vodeshha-tema/strashen-ekshan-v-stara-zagora/27838 Crimes.bg
Страшен екшън в Стара Загора

28-годишен мъж предизвика страшен екшън в Стара Загора.


На 2 септември малко след 22 ч., той е влязъл в едно от заведенията в града и заплашил персонала и клиентите с нож. Агресията била насочена основно към непознат за него мъж на 25 години, който бил сред клиентите на заведението.


Нападателят се заканил, че ще го наръга и заколи, след което забил ножа в бедрото му.

Пострадалият млад мъж е бил транспортиран до лечебно заведение, но след прегледа е бил освободен за домашно лечение.


След като от заведението подали сигнал за случващото се на място бил изпратен екип на полицията. Нападателят оказал съпротива на органите на реда при задържането му. Дори отправил нецензурни обиди към тях.


Нападателят е осъждан три пъти като една от присъдите му е за същото престъпление – хулиганство и закана за убийство. Останалите му присъди са за противозаконно притежание на оръжие и наркотични вещества. Освободен е от затвора през миналата година.

Задържан е за срок от 72 часа като е внесено и искане за постоянен арест.


Прокуратурата в Стара Загора е привлякла 28-годишния мъж като обвиняем заради закана за убийство.

Извършените от него непристойни действия грубо нарушават обществения ред. Те се изразяват в явно неуважение към обществото, съобщават от обвинението.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.