Скандалната полицайка Симона Радева лъсна в клип за възрастни с Георги Семерджиев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/skandalnata-policayka-simona-radeva-lasna-v-klip-za-vazrastni-s-georgi-semerdzhiev/28274 Crimes.bg
Скандалната полицайка Симона Радева лъсна в клип за възрастни с Георги Семерджиев

Скандалните разкрития около полицайката от I РПУ – София – Симона Радева и двойния убиец Георги Семерджиев, продължават да валят като пороен дъжд.


Столични криминалисти, запознати в детайли с разследването на престъпленията и спуснатия полицейски чадър над 35-годишния провален футболист разкриват, че двамата са имали интимни отношения.
Първоначално майката на Симона Радева се опита да опровергае твърденията, че полицайката му е помогнала, защото му е била любовница. Тогава тя обяви, че Симона е гадже от поне три години с друг полицай – от IV РПУ – София – Мирослав Якимов.


Оказа се обаче, че в мобилния телефон на Георги Радев били открити клипове за възрастни с участието на Симона Радева. Това категорично опровергава твърденията на майка й, че тя и Георги не са били интимно близки.

Въпросните видеа са няколко и са аматьорски. Те са заснети в спалнята на Георги Семерджиев, която била пълна с икони.


Освен с нея, Георги е филмирал интимните си подвизи и с още няколко актуални красавици. Един от разследващите полицаи коментира, че колекцията от клипове за възрастни, които притежава Семерджиев, е внушителна и една от героините му е именно скандалната полицайка Симона Радева. Тези материали обаче не могат да бъдат публикувани в медиите заради забранената със закон по*нография в страната ни.


Както вече стана ясно, полицайката е временно освободена от полицията, а срещу нея се води разследване. Не е изключено и тя да се озове зад решетките, заедно със Семерджиев, след като бе установено, че му е помогнала да прикрие престъплението.


Припомняме, че при претърсването на апартамента на Георги Семерджиев, полицейските власти откриха еротично бельо, жартиери, над 50 виб*атора, детски белезници, разнородни дамски с*кс униформи, както и кутии с презервативи. Именно тези находки наведоха разследващите на мисълта, че проваленият футболист е въртял доходоносен бизнес като ВИП суте*ьор.


До този момент разследващите не са разпитали нито едно от момичетата, които са поддържали комуникация по телефона със Семерджиев. Вероятно това е защото МВР и прокуратурата не възнамеряват да се съсредоточат върху суте*ьорската му империя, при все, че за него са заработвали над 30 момичета.

За да бъдат повдигнати обвинения срещу него за тази му дейност, е нужно поне едно от момичетата, принуждавано да прости*уира, да подаде жалба.


Представител на Софийска прокуратура разкрива, че нямат съмнения, че Георги Семерджиев се е занимавал със сво*ничество, но не разполагат с достатъчно доказателства, които биха издържали в съда.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.