Скандал! Друсаната Мис “Силикон” Катрин Йорданова към ченгетата: К’ви сте Вие, бе? Лапам на депутат, карам му Мерцедеса, да го д*хате!

Хванаха малката пачавра дрогирана, в скъп автомобил със стикер на парламента

https://crimes.bg/vodeshha-tema/skandal-drusanata-mis-silikon-katrin-yordanova-kam-chengetata-kvi-ste-vie-be-lapam-na-deputat-karam-mu-mercedesa-da-go-dhate-3/127329 Crimes.bg
Скандал! Друсаната Мис “Силикон” Катрин Йорданова към ченгетата: К’ви сте Вие, бе? Лапам на депутат, карам му Мерцедеса, да го д*хате!

Хванаха малката пачавра дрогирана, в скъп автомобил със стикер на парламента

Отвратителен, перверзен екшън се е разиграл по обяд в Студентски град, където служители на КАТ изловиха развратната парцалеса Катрин Йорданова да фучи с баровска лимузина. Малката мръсница още със слизането си от колата започнала да псува на майка униформените и да им крещи: “Боклуци, к’ви сте Вие, бе? Я ме вижте хубаво - лапам на депутат, бе утайки. Ще Ви стъжня живота!”

 

Катаджиите не се трогнали особено от вип тъпкача и поканили “Мис Силикон” да им духа на дрегера. Резултатите  били ужасяващи - положителна проба за кокаин, плюс много промили алкохол. Върху тлъстите китки на безсрамницата били щракнати белезници, а самата тя - отведена да търка наровете на “Г. М. Димитров”.

 

Скъпият Мерцедес, който Катрин шофирала благодарение на оралните си и анални таланти, е задържан, предстои да стане ясно кой преял с власт и народни пари депутат й го е харизал, барабар с парламентарен стикер.

 

 

Междувременно от Народното събрание заявиха, че лепенката на предното стъкло била менте и не принадлежи на нито един народен избраник. Ако това се окаже вярно, най-вероятно силиконовата играчка на богаташи го е получила от видна ъндърграунд персона, защото е публична тайна, че срещу определена сума много “добре облечени бизнесмени” си слагат на предното стъкло такъв пропуск за да всяват респект на пътя.

 

Припомняме, че часове преди да бъде задържана, Катрин Йорданова качи в социалните мрежи гнусно видео как шпори мерджана с мръсна газ по софийските улици, с риск да предизвика поредната нелепа и трагична смърт на пътя.

 

Седмици по-рано, същата отрепка отново засне клип как натиска педала с 256 км/ч по магистрала "Тракия" и предизвика буря от гняв и отвращение.

 

“До кога ще търпим тази купчина от силикон, сланина и семенна течност да си развява ц*ците и баджаците!” “Белене за такива мастии!” “Да ходи да д*ха на джебчиите в затвора, там ще й пръснат всички дупки”, са само малка част от коментарите на отвратени граждани в интернет. Някои от тях се заканват да линчуват проститутката пред ареста ако бъде поредната, пусната по живо по здраво след грозното деяние.

Източник: crimesbg.com

2 Коментара

Alisha

преди 2 месеца

https://www.divorcefraud.org/modules/profile/userinfo.php?uid=5270183

Коментирай

Reta

преди 2 месеца

https://dimension-gaming.nl/profile.php?id=181177

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.