Сийка Милева с горещи новини за разследването срещу Георги Семерджиев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/siyka-mileva-s-goreshti-novini-za-razsledvaneto-sreshtu-georgi-semerdzhiev/27879 Crimes.bg
Сийка Милева с горещи новини за разследването срещу Георги Семерджиев

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева съобщи горещи новини за разследването срещу двойния убиец Георги Семерджиев.


По-рано днес тя обяви, че разследването е към края си. Предстои да бъде изготвена тройна автотехническа експертиза, както и част от видеотехническите експертизи, след което делото ще бъде внесено в съда.


Това стана ясно от разкритията, направени от Сийка Милева по повод разследването на случая с тежката катастрофа на столичния бул. „Черни връх“, предизвикана от Георги Семерджиев и довела до смъртта на две млади жени.


Припомняме, че Семерджиев бе задържан. Както вече стана ясно по време на инцидента той е бил под влиянието на наркотични вещества.

Днес в „Темата на NOVA“ репортерът Стоян Нешев, заедно с оператора Росен Илиев на какво се дължи драстичното увеличение на рецидивистите на пътя и защо някои от тях се измъкват с леки наказания.


Вероятно си спомняте, че след жестокото меле, предизвикано от Семерджиев, излязоха наяве редица пороци в правораздаването.

Дали опасните шофьори на пътя могат да бъдат спрени по някакъв начин и кой е виновен да се стигне до тази ситуация, ще стане ясно тази вечер в предаването по Нова тв.


Припомняме, че по-рано днес вътрешният министър Иван Демерджиев отбеляза, че до дни ще излезе истината за скандалната полицайка Симона Радева, забъркана с двойния убиец Георги Семерджиев.

Източник: vesti.bg




 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.