Сензация: Арестуваха сина на бивш министър за поръчителство на убийство

https://crimes.bg/vodeshha-tema/senzaciya-arestuvaha-sina-na-bivsh-ministar-za-porachitelstvo-na-ubiystvo/27551 Crimes.bg
Сензация: Арестуваха сина на бивш министър за поръчителство на убийство

Синът на бившия социален министър Емилия Масларова е задържан от немската полиция и е предаден на българските власти. От 2020-та година той е издирван с червена бюлетина за поръчителство на убийството на Станка Марангозова.


Доведеният син на Емилия Масларова е заловен в метрото в столицата на Германия след повече от 2 години издирване. В момента той е приведен в ареста на НСлС, като новината бе потвърдена и от военни прокурори в София. Той е задържан с прокурорско постановление за 3 денонощия.


Днес той е запознат с повдигнатото му обвинение, в което се твърди, че той е поръчител на убийство на бизнесдамата Станка Марангозова. Според обвинението той е имал неуредени финансови отношения с нея, което е главният мотив за убийството.


Тя бе застреляна от моторист, преминаващ покрай нея и това се случва докато тя разговаря с нейния приятел Динко Геров. Заподозрян и арестуван за участие в убийството се оказва действащ подполковник от НСО.


Военната прокуратура, която наблюдава делото съобщи, че има общо 4-ма обвиняеми по случая, като служителят на НСО е сочен, като ръководител и организатор на група за мокри поръчки. В неговия автомобил е открита специализирана техника за подслушване и проследяване.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.