Ремонт и изграждане на православни храмове, училища, детски градини и многоетажен паркинг в “Мусагеница” и “Дървеница”, планира Кристиан Маджуров

Кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС гарантира работеща администрация, която ще посреща гражданите с усмихнато лице

https://crimes.bg/vodeshha-tema/remont-i-izgrazhdane-na-pravoslavni-hramove-uchilishta-detski-gradini-i-mnogoetazhen-parking-v-musagenica-i-darvenica-planira-kristian-madzhurov-3/119515 Crimes.bg
Ремонт и изграждане на православни храмове, училища, детски градини и многоетажен паркинг в “Мусагеница” и “Дървеница”, планира Кристиан Маджуров

Кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС гарантира работеща администрация, която ще посреща гражданите с усмихнато лице

Ново лице за столичните комплекси “Мусагеница” и “Дървеница” - това е най-голямата амбиция на кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС Кристиян Маджуров, който се заканва да преустанови всякакво строителство там и влизане в сила на подробния устройствен план на ж.к. Мусагеница. Онова, което със сигурност ще бъде изграждано с висок приоритет са тротоари, вътрешни алеи, осветление, заедно с видеонаблюдение и в двата квартала. В програмата му е предвидено и изграждане на многоетажен паркинг до метростанция Г. М. Димитров.

 

За вярващите християни Маджуров и екипът му ще положат основи на параклис в квартал Мусагеница, както и завършване на параклиса и ремонт на храма „Св.вмчк.Георги Победоносец“ в кв. Дървеница.

 

Образованието и грижата за младите хора са водещ приоритет за кандидат-кмета на ГЕРБ-СДС. Ето защо той е заложил изграждане на пристройка на 10-о ОДЗ, саниране и ремонт на двора на 8-о СУ „Васил Левски“, 55 СУ „Петко Каравелов“, както и поставяне на основите на мултифункционална спортна зала и подобряване на материалната база и саниране на училището.

 

По отношение на един от най-наболелите проблеми с детските градини, Маджуров предвижда разкриване на нови детски градини и училища в ж.к. Студентски град и ж.к. Малинова долина, което ще облекчи наплива към “Мусагеница” и “Дървеница”.

 

 

Неотменна част от намеренията на кандидата за кмет е ремонтът и поддържането на всички детски площадки и междублокови пространства в двата квартала, както и санирането на читалище „Възраждане“ в ж.к. Дървеница.

 

 

 

За по-добър диалог с гражданите, Маджуров предвижда учредяване на Съвет на домоуправителите за консултации по ЗУЕС и помощ при санирането на жилищните сгради в района.

 

 

 

“Гарантирам работеща администрация, която ще посреща гражданите с усмихнато лице”, категоричен е кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.