Разстреляната Гергана Кочанова била бременна с четвъртата им рожба

Мълвата носи, че имала кратка връзка и с Малкия Маргин

https://crimes.bg/vodeshha-tema/razstrelyanata-gergana-kochanova-bila-bremenna-s-chetvartata-im-rozhba/111250 Crimes.bg
Разстреляната Гергана Кочанова била бременна с четвъртата им рожба

Мълвата носи, че имала кратка връзка и с Малкия Маргин

Гергана Кочанова, красивата съпруга на Красимир Каменов - Къро, също стана жертва на ужасно мафиотско нападение в Кейптаун, където бе застреляна заедно със съпруга си. Това нападение не само се отличава с изключителна жестокост, а има и още един трагичен аспект – Гергана била бременна в третия месец.

 

Само няколко дни преди тази жестока насилствена смърт, Гергана споделила с близките си приятелки от България, че очаква четвърто дете. Тя трябваше да роди през ноември, но все още не знаеше пола на бебето. Заради тази бъдеща радостна новина, майката на Гергана Кочанова планираше да пристигне в Кейптаун през лятото, за да бъде до дъщеря си и да й помага.

 

Гергана се запозна с Къро през 2008 година, само няколко месеца след като бе коронясана за "Мис България" от Евгения Калканджиева, шефката на "Визаж". В този период тя бе една от най-успешните модели в България и мълвата носи, че е имала кратка връзка с Николай Маринов – Малкия Маргин.

 

Заради любовта й с Красимир Каменов – Къро, Гергана Кочанова напуска България заедно с него. Той се развежда с първата си съпруга поради привличането, което изпитва към красавицата.

 

Гергана Кочанова ражда първото си дете от Къро на 11 август 2009 г. Любопитна подробност е, че първородният й син, кръстен Красимир, проплаква за първи път не в ЮАР, а в болница в Чикаго. Манекенката ражда в САЩ, където се е установил баща й – изтъкнатия плувец от близкото минало и участник в Олимпиадата в Москва през 1980 г. Петър Кочанов. Неофициално се твърди, че Гергана и Къро са планирали да се заселят в САЩ, но властите в Америка са отказали да издадат виза на Красимир Каменов заради обемистото му криминално досие в България.

 

След като се установяват за постоянно в ЮАР през 2009 г., Къро и Гергана стават родители на още две деца – момиче и момче. Трите деца са на 12, 10 и 8-годишна възраст. Все още няма яснота къде ще продължат живота си осиротелите деца – дали в Америка, където живее дядо им Петър Кочанов, или в България, при майката на разстреляната манекенка. Родителите на Красимир Каменов – Къро са покойници.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.