Разкритие! Бодигардът на Доган ли направи децата на Джейхан Ибрямов? Секретарката Биршен крие мръсни тайни

Здравеняк на име Робърт от НСО вършел мъжката работа в кревата, защото Джейхан бил ялов и трудно го вдигал от жена си

https://crimes.bg/vodeshha-tema/razkritie-bodigardat-na-dogan-li-napravi-decata-na-dzheyhan-ibryamov-sekretarkata-birshen-krie-mrasni-tayni-3/139803 Crimes.bg
Разкритие! Бодигардът на Доган ли направи децата на Джейхан Ибрямов? Секретарката Биршен крие мръсни тайни

Здравеняк на име Робърт от НСО вършел мъжката работа в кревата, защото Джейхан бил ялов и трудно го вдигал от жена си

Поредната мръсна тайна, залостена здраво зад дуварите на Сарая излиза наяве. Дълго се чудехме как точно да поднесем информацията, т.к в нея са замесени децата на Биршен Ибрямова, добила известност като “секретарката на Доган”. Неин мъж, поне по документи, е ексшефът на Младежкото ДПС и висш активист на Движението Джейхан Ибрямов. Двамата са безумно богати, Биршен е в ръководството на няколко фондации, които през годините са били замесвани в редица далавери, в т.ч. и злоупотреби със средства от европейския бюджет. Мъжът й също е сред най-заможните фигури в партията, макар цял живот да е разхождал скъпи костюми в парламента и министерствата, и да лежи на държавна ясла.

В редакцията надделя разбирането, че хилядите редови депесари имат право да знаят истината за своите “първи хора”, т.к. в спецификите на техния етнос са заложени здравият морал и патриархални ценности, както и верността на жената към нейния съпруг. За това колко гнусни са гейовете пред Всевишния няма защо да говорим. Другият мотив да изнесем меко казано скандалните данни е че източниците ни са готови да свидетелстват в съда за верността на казаното, както и да призоват героите на днешния разказ да предоставят ДНК-анализ ако се чувстват засегнати.

Без повече излишни предисловия, хора от най-близкото обкръжение на Биршен Ибрямова свидетелстват, че Джейхан не е биологичен баща на децата, родени от брака им. Те били плод на греховната любов и извратен извънбрачен секс между Биршен и бодигарда на Ахмед Доган от НСО - здравеняк на име Робърт.

Ако има нещо по-отвратително от това въпросните дечица да бъдат снимани и показвани в рекламни публикации из присъдружни на Доган вестници и сайтове като свидетелство какво здраво семейство са създали женската и мъжката му секретарка, то е, че участието на мутрата Робърт в зачеването е станало със знанието и съгласието на Ибрямов.

 

Причината била зле прикритата му бисексуалност и неспособността да осъществи нормално сношение със законната си съпруга за да я дари с рожби. Казано на уличен език - на Джейхан не му ставало от Биршен, а тя била некадърна да му го вдигне. За да получи ерекция с жена, на наконтения и грижливо фризиран политик му трябвали някои по-нестандартни практики, включващи проникване в собствения му задник. Това можело да се случи или ако семейството покани втори мъж в кревата за тройка, или ако съпругата използва вибратор за да го задоволи анално. Доказателство за това била връзката на Джейхан с тетевенската гювендия Виолета Ивайлова. Перхидролката разправяла наляво и надясно, че тя и любовника й имали богата колекция от двупосочни дилда, strap-on и всевъзможни джаджи за простатна стимулация, с които задната дупка на Ибрямов била грижливо обслужена.

 

Макар доста палава и развратна, Биршен все пак имала някакви граници в сексуалната си освободеност и категорично отказала да участва в подобни перверзии. Ето защо тя предпочела по-консервативния подход - да съблазни пращящия от тестостерон здравеняк Робърт и той да я обладава във всички възможни пози по няколко пъти дневно докато тестът й за бременност покаже две черти.

 

Друга, още по-гнусна версия гласи, че бракът между двамата бил уреден и фиктивен още в самото начало. На Биршен й било разпоредено да се омъжи за масажиста от Търговище и да стане параван на хомосексуалните извращения между него и друга високопоставена фигура в Движението.

 

Редакцията ни дава право на отговор за всеки, почувствал се засегнат от днешната публикация, но вярваме, че скромните, отрудени и дълбоко вярващи във Всевишния избиратели на ДПС заслужават да знаят истината за хората, които станаха милионери и милиардери на техен гръб. Също така сме убедени, че би било страшно лицемерно от страна на медиите да пълнят страниците си със сексуални пикантерии за ГЕРБ, ППДБ, БСП, “Възраждане”, ИТН и всяка друга партия, а да остават с широко затворени очи за случващото се зад стените на злополучно “превзетата” ДПС-централа на столичния бул. “Стамболийски” 45А, както и в сараите на Росенец и на боянската ул. “Стар беловодски път”.

 

Забележка: Снимките с детски личица, с които илюстрираме днешния текст, са публикувани през годините в национални ежедневници със знанието и съгласието на майката Биршен и “бащата” (поне по документи) Джейхан. Те не са папарашки, нито са заснети тайно от тях. Напротив - кадрите са част от имиджови статии, посветени на властимащите в ДПС и се откриват безпроблемно в интернет, откъдето сме ги свалили.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.