Предозиране! Летящата Козила кълне като дърта циганка

Либералната депутатка от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова се гаври с ромите и не ще помощи за бедните

https://crimes.bg/vodeshha-tema/predozirane-letyashtata-kozila-kalne-kato-darta-ciganka-3/120040 Crimes.bg
Предозиране! Летящата Козила кълне като дърта циганка

Либералната депутатка от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова се гаври с ромите и не ще помощи за бедните

Отвратителен речник и тежки клетви по адрес на бедните хора и ромите демонстрира във фейсбук жълтопаветната либералка Елисавета Белобрадова. Депутатката, самонарекла се Летящата Козила плюе змии и гущери така, сякаш се е почерпила с веществата, предизвикали дебилната усмивка на колегата й Кирил Петков в изборната нощ на 29 октомври т.г.

 

Статусът й, призоваващ софиянци да гласуват за Васил Терзиев на балотажа,  представлява микс от шизофренични пристъпи за това как Путин дирижирал избора на селски кметове у нас, садистични призиви да лишим бедните от социални помощи и гаври с ромите, които Белобрадова не особено демократично нарича “кюмюр”.

 

Психиатричната патология на Козилата този път се е отключила от набиращата симпатии сред софиянци Ваня Григорова, която на 5 ноември т.г. се гласи сериозно да “набие” нежния Васил Терзиев. Лявата кандидатка за кратко стана любимка на публиката. Лицето й грейна на множество колажи и мемета в социалните мрежи, сътворени както от симпатизанти, така и от опоненти, но като цяло издържани в дух на умело дозиран политически хумор.

Явно Белобрадова не може да преживее факта, че друга жена е по-харесвана от нея и за това тръгна да храчи във фейсбук по адрес на Григорова.

 

Тъй като тази сутрин депутатката от ПП-ДБ явно още не си беше изпила хапчетата, в пристъп на пасивна агресия тя налудно е задраскала с червено една от снимките на хубавата Ваня. По този повод с нас се свърза известен столичен психиатър, който ужасено разказа, че драскането върху фотографии е един от признаците, че пациентът подлежи на освидетелстване и спешна хоспитализация.

Редакцията ни също е сериозно загрижена за душевното здраве на г-жа Белобрадова, но още по-притеснени сме за избирателите и феновете й, които са удостоили статуса с лайкове и коментари.

 

И тъй като вярваме, че Козилата все пак е вменяема и носи наказателна отговорност, се надяваме да се намери някой ербап циганин, който да я осъди, че нарича него и събратята му “кюмюр”.

Източник: crimesbg.com

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.