Появиха се нови доказателства за убийство на загиналото момче от Враца

https://crimes.bg/vodeshha-tema/poyaviha-se-novi-dokazatelstva-za-ubiystvo-na-zaginaloto-momche-ot-vraca/35653 Crimes.bg
Появиха се нови доказателства за убийство на загиналото момче от Враца

Появиха се нови съмнения, че загадъчната смърт на 18-годишния Стефан Георгиев от Враца е била насилствена.Близки на момчето твърдят, че във фаталната нощ Стефан е носил златен ланец на врата си, който е изчезнал мистериозно.Полицаи във Враца разследват всички версии около гибелта на младежа, който тази пролет завършил спортното училище в града.Роднините на спортиста обаче споделят, че разследването е бавно и не се взимат предвид всички доказателства. Бащата на момчето Красимир Георгиев  недоумява защо съдебно медицинската експертиза се бави 6-и ден.Версията на близките е, че Стефан е бил убит през малките часове на 7 септември, а после убиецът му е инсценирал самоубийство, като го е хвърлил от осмия етаж на блока му.В трагичната вечер Стефан бил излязъл с приятели в местна дискотека. Кирил Тодоров, приятел на момчето, го снимал с телефона си и качил снимката в интернет в 02:38 ч. Това всъщност е и последната снимка на мъртвия спортист. На фотоса ясно се вижда, че момчето носи златен ланец на врата си.Само час, след като е качена снимката, Стефан вече е бил мъртъв. При полицейския оглед ланецът не е намерен нито на трупа, нито на мястото на инцидента.Заради това близките на 19-годишния младеж се съмняват, че става въпрос за насилствена смърт, а ланецът е у убиеца. Те отричат момчето да е било депресирано. Стефан бил приет за студент и бил много доволен и амбициран по този повод. Приятели на момчето отричат младежът да е бил тъжен заради бившата си приятелка. Според тях той е приел раздялата спокойно.Криминалисти от Враца за иззели лични вещи на Стефан - неговия лаптоп и смартфон, които биха им помогнали в решаването на случая. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.