Първи коментар на Вергов след обвинението за побой: Вижте какво каза (ВИДЕО)

https://crimes.bg/vodeshha-tema/parvi-komentar-na-vergov-sled-obvinenieto-za-poboy-vizhte-kakvo-kaza-video/27239 Crimes.bg
Първи коментар на Вергов след обвинението за побой: Вижте какво каза (ВИДЕО)

Скандалната публикация на Диана Димитрова от преди дни предизвика истински бум в обществото. Бяха спрягани няколко имена, като евентуално заподозрени за побоя над нея от преди 5 години.


В последните дни се коментира, че вероятността да е Юлиян Вергов, имайки предвид и неговия буен характер е доста голяма и той беше нарочен за анонимния побойник над актрисата.


До момента той се въздържаше от всякакъв коментар по случая и не желаеше да се замесва.


Това се промени, след като в предаване по телевизията самият той реши да коментира случая. Интересно е, че водещата Гала не го попита нито дума за скандала, който се разгаря, а единствено се поинтересува от участието му в бъдещия спектакъл С гръб към залеза.


Юлиян Вергов изуми хората, след като той индиректно сподели каква е любовта между шеф и подчинена в бъдещия спектакъл. Той допълни, че от първо лице няма представа, тъй като не е попадал в такава ситуация, като дори допълни, че може би е и за добро.


С това си изказване актьорът фино подчертава, че няма общо с насилието над Диана Димитрова. Нейната публикация във Фейсбук продължава да набира популярност, като към момента има над 1300 коментара и почти хиляда споделяния.


Източник: blitz.bg




Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.