Общинските съветници от ГЕРБ: Повече не можем да отлагаме работата за София!

След 160 дни безвремие четири от най-важните комисии започват работа още следващата седмица

https://crimes.bg/vodeshha-tema/obshtinskite-savetnici-ot-gerb-poveche-ne-mozhem-da-otlagame-rabotata-za-sofiya-3/127531 Crimes.bg
Общинските съветници от ГЕРБ: Повече не можем да отлагаме работата за София!

След 160 дни безвремие четири от най-важните комисии започват работа още следващата седмица

 „Повече не можем да отлагаме работата за София! Като председател на Комисията по обществен ред и сигурност обявих първото заседание на 20 февруари от 12 часа“, обяви общинският съветник от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Ваня Тагарева. Тя призова общинските съветници да поемат отговорност и да започнат да работят в интерес на жителите на столицата.

 

Цялостната културна и образователна политика на града ни е поставена в риск. За това сигнализира председателят на Комисията по култура, образование и наука към СОС Мирослав Боршош: „Знаете ли, че тази година може и да няма София Филм Фест? Свиках Комисията на 20 февруари от 13 часа, за да започнем да подреждаме този хаус.“

 

„На 20 февруари от 15 часа ще се проведе първото заседание на Комисията по финанси и бюджет към СОС. Повече от три месеца след изборите комисиите най-после ще бъдат свикани, имаме много работа за наваксване – столичани очакват от нас отговорност“, категоричен бе председателят на бюджетната комисия от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Димитър Вучев.

 

„160 дни безвремие в Столичния общински съвет приключва – това е отговорното политическо поведение. Работата за София трябва да започне“, заяви председателят на Комисията по икономика, собственост и дигитална трансформация Прошко Прошков. Комисията ще заседава на 21 февруари от 14 часа.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.