Обрат? Задържаха бащата на Сашко, питат го ти ли уби и закопа детето

https://crimes.bg/vodeshha-tema/obrat-zadarzhaha-bashtata-na-sashko-pitat-go-ti-li-ubi-i-zakopa-deteto/27370 Crimes.bg
Обрат? Задържаха бащата на Сашко, питат го ти ли уби и закопа детето

Драматична ситуация се е разиграла през нощта, след като група от доброволците издирващи детето приклещиха баща му и излъчвайки на живо в интернет му зададоха шокиращи въпроси, като „ти ли го уби“ и „ти ли го закопа“. Видеото бе качено във фейсбук групата „Да намерим Сашко“, като събра стотици коментари и реакции за кратко време.

То раздели хората на подкрепящи и съжаляващи бащата, както и на такива, които го обвиниха в най-тежките престъпления. Не липсваха и заплахи за саморазправа и взлом.

Сутринта полицията задържа бащата на Сашко и го отведе в районното, за да бъде разпитан отново. Според коментари в социалните мрежи разследващите установили драстични разминавания във версиите му.

Издирването продължава, включиха се стотици доброволци, но за съжаление все още няма и следа от детето.

Проговори и лелята на детето, която защити бащата и беше силно възмутена от спекулациите за неговата вина. Тя сподели, че се е случвало и друг път детето да се загуби, но за малко.

Подкрепа за семейството и бащата изяви и техен близък приятел, който обвини голяма част от доброволците, че са отишли там за да гледат сеир и ги призова да прекратят спекулациите и глупостите и да търсят детето.

Източник: lupa.bg








Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.