Нови разкрития около Килърите 3 по случая Брежанеца и Миро от село Ключ

https://crimes.bg/vodeshha-tema/novi-razkritiya-okolo-kilarite-3-po-sluchaya-brezhaneca-i-miro-ot-selo-klyuch/30023 Crimes.bg
Нови разкрития около Килърите 3 по случая Брежанеца и Миро от село Ключ

Делото Брежанеца, свързано с наказателните бригади от Перник и Радомир е започнато отново след повече от 10 години.Едни от последните улики по него са за изчезването на Стефан Назъров – Брежанеца от Перник. Според тях, мъжът е поръчан от Васил Арарски – Райко Кръвта. След като Брежанеца изчезва всички около Кръвта са разпитани.Заедно с Назъров безследно изчезва и Миро от село Ключ. Според запознати, Брежанеца е един от основните и първи подземни босове в Пиринско. Той се движи в средите на Живко Томов – Фашиста и около Райко Кръвта, действащ основно на територията на Перник. Според доклада, Назъров е екзекутиран пред Миро, след което той също е загинал, за да не издаде убийците.Няма живи свидетели на нито едно от двете убийства и никой не знае къде са телата на двамата. Самият Райко Кръвта също е мъртъв. До момента по делото на Брежанеца не се знаеше, че е взимал наркотици от Васил Арарски – Кръвта без да му плаща. Според трима свидетели по същото дело обаче, причината за смъртта на Назъров, е че опитал да измами Кръвта с над 200 000 лева от неплатен кокаин.Наркотикът трябвало да бъде закупен от грък, но тъй като Брежанеца не успял да извърши сделката, Арарски си поискал кокаина обратно. След като я получил, установил, че половината липсва и е заменена с фалшива дрога. Назъров получил един месец краен срок да върне парите на Арарски.След месец Брежанеца не е успял да събере сумата и плаща за това с живота си. Приятелят му, който идва на срещата заедно с него – Миро пък изчезва безследно. Криминалисти предполагат, че е екзекутиран, за да не ги издаде.Кирил Буата също е в неизвестност и разследващите имат теория, че изчезването му има нещо общо с Килърите 3. За момента има следи по случая, но отказват да дадат подробности.Материалът е публикуван в секция "Криминални новини" 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.