Нова Мата Хари върти на пръсти „Промяната“

Успяла да оплете в мрежите си и Кирил Петков и спортния министър Димитър Илиев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/nova-mata-hari-varti-na-prasti-promyanata-3/127132 Crimes.bg
Нова Мата Хари върти на пръсти „Промяната“

Успяла да оплете в мрежите си и Кирил Петков и спортния министър Димитър Илиев

След фаталната Мата Хари на Бойко Борисов, която остана пълна мистерия и не бе идентифицирана, от ПП също могат да се похвалят с подобен персонаж. Тя обаче за разлика от първата си има име и лице – казва се Таня Павлова и е началник на кабинета на спортния министър.

 

Въпросната Таня успяла да завърти главата на Димитър Илиев, който оглавява ведомството, и на практика така подчинила цялото министерство на своята воля, пише сензационно сайта Lupa.bg, позовавайки се на служители там.

„Тя не разбира нищо от нашата работа, но когато я попитаме – какво правиш тук въобще?, отговаря – „Как какво? Крася министерството”, разказаха потърпевши от немарливото й професионално отношение.

 

Вместо да се съсредоточи в работа, Таня взела на прицел спортния министър и не след дълго успяла да го съблазни. Аферата й обаче била разкрита от съпругата на Димитър Илиев – Преслава Илиева, която е бивша носителка на титлата „Мис Плеймейт". Последвал шумен скандал между двете дами. Интересното е, че той съвсем не бил първият, забъркан от Таня Павлова. Преди да стигне до Министерството на младежта и спорта, амбициозната Мата Хари била назначена за съветник на Кирил Петков в Министерски съвет – когато съпредседателят на ПП беше премиер. „Всъщност, тя беше съветник с двойна употреба... Сама се хвалеше как с Киро се заключват в кабинета му", спомнят си нейни бивши колеги.

 

В един прекрасен момент обаче фаворитката на Петков – Лена Бориславова, разбрала за тези забежки и побесняла, защото считала Таня за своя доверена приятелка. В отговор на този флирт Лена разкарала Таня Павлова от Министерски съвет и я пратила да се подвизава като съветник в парламентарната група на „Промяната”.

 

Кирил Петков обаче не вдига протекцията си от нея и на 9 юни 2023 г. я праща в спортното министерство като началник на кабинета на Димитър Илиев.

 

Освен секс скандалите, които забъркала, Таня Павлова на практика работела на ръба на закона – тя имала трудов договор като началник на правния отдел в Софийския университет и още един трудов договор в Министерството на младежта и спорта. На първото работно място ходела по 2 часа на ден, но през последните 3 месеца не се вясвала въобще. В министерството пък работният й ден продължавал не повече от 5 часа. И от двете институции получавала пълна работна заплата. Юристите в Спортната палата дори искали да инициират проверки срещу нея и да я дадат на КПКОНПИ.

 

Таня Павлова пробива в ПП през ямболската листа, където е поставена под номер 3. Повече от очевидно е обаче, че нейният стремеж винаги е бил да бъде на първо място, коментират хора от ПП.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.