Не е за вярване защо трябва да се пие вода сутрин!

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ne-e-za-vyarvane-zashto-tryabva-da-se-pie-voda-sutrin/39394 Crimes.bg
Не е за вярване защо трябва да се пие вода сутрин!

Водата на гладно сутрин прави чудеса!

Невероятни ползи от приема на вода сутрин установиха учените. Чистата вода веднага след ставане от сън доказано увеличава работата на метаболизма. Освен това чисти токсините от тялото и помага за растежа на мускулните клетки. Това обясниха учени след редица изследвания.

Важно е водата да се приема на напълно празен стомах, защото тогава тя стимулира кръвообращението и оказва страхотен ефект върху кожата ни. Както и предотвратява преждевременното стареене.

Косата увеличава обема си и расте по-бързо от водата на гладно, а като цяло имунната система укрепва.

"Рискът да получите камъни в бъбреците намалява драстично, а жените могат да се предпазят от цистит. Добре е и за лимфната система на тялото", уверяват експертите.

Важно условие обаче е водата да бъде топла, а не студена, камо ли ледена. Затова си я стопляйте в кана, но не и в микровълнова, която излъчва вредни лъчи.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.