На гол г*з - чифте пищови. Тони Парфюма се закани на Божков във фейсбук. Ама на живо го е шубе

Мъжката мажоретка харчел парите на милионера Хюнгербюлер в Испания, онождал него и жена му

https://crimes.bg/vodeshha-tema/na-gol-gz-chifte-pishtovi-toni-parfyuma-se-zakani-na-bozhkov-vav-feysbuk-ama-na-zhivo-go-e-shube-3/116428 Crimes.bg
На гол г*з - чифте пищови. Тони Парфюма се закани на Божков във фейсбук. Ама на живо го е шубе

Мъжката мажоретка харчел парите на милионера Хюнгербюлер в Испания, онождал него и жена му

С нетипично за лявата си резба мъжество, видният столичен жиголо Тони Парфюма тръгна да сипе огън и жупел по Васил Божков. “Мазно крадливо псе” и “доказан престъпник” са само малка част от епитетите, с които Парфюма нарича един от най-страховитите хора в държавата, който се прибра у нас в края на август, след близо четири годишно изгнание в Дубай. Разбира се, грозните закани са изречени само във фейсбук, защото на живо надали Тони би имал смелост дори да мине покрай Черепа без да се изпусне по всички възможни физиологични нужди от страх, гаврят го потребители в социалните мрежи.

 

Името на Антон Иванов, с нежния прякор Тони Парфюма, нашумя покрай полицейска операция, от която стана ясно, че той е живял в къщата на Кървавата Мила в Бояна, по-известна като “царицата на ДДС-то”. Мила Георгиева притежава дебело досие за поръчкови убийства, данъчни измами, захарни афери и продажба на развалени храни. 

 

По-пикантният слух, плъзнал покрай ареста, беше, че до скоро никому неизвестният варненец е обслужвал хомосексуално ключов финансов министър от ПП и дори се представял за негово официално гадже. Покрай любовта си, властникът му дал зелен коридор “да бръмчи на ДДС”, което обяснява близостта му с Кървавата Мила, коментираха тогава запознати с разследването.

 

Друга сочна клюка от края на м. май т.г. пък приписва на Иванов креватна афера с Любена Петрова, чиито порно клипове, където групово я обладават петима яки мъжаги, предизвикват повече присмех отколкото възбуда у мъжката аудитория.

 

Припомняме, че Тони Парфюма беше арестуван на 25 март т.г. в испанския курорт Марбея, след като властите в България го издирваха с европейска заповед за задържане. Месец по-късно обаче съдът в Мадрид неочаквано не призна заповедта и пусна Парфюма на свобода. Парите за освобождаването му е трябвало да осигури любовницата му Ивана Денчева – Хюнгербюлер. Само че дамата успяла да излъже с половината от тях испанската адвокатка на арестувания нашенец.

 

Антон Иванов, популярен като Тони Парфюма, беше обявен за международно издирване по обвинение за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние с цел дискредитиране и отстраняване на висши магистрати и полицейски служители. В бандата влизали още знакови фигури от престъпния свят като например разстреляният наскоро в Южна Африка Красимир Каменов – Къро.

 

Групата събирала компромати и действала чрез шантажи и изнудвания.Парфюма, който сам се хвали, че е много близък до финансовия министър Асен Василев и „Продължаваме промяната“, духна бързо в Испания след повдигане на обвиненията. Разноските по бягството и престоя му в Марбея били осигурени от любовницата му Ивана Денчева – Хюнгербюлер, живееща в Австрия. Доста по-възрастната от него българка е омъжена за остарелия и болен швейцарски бисексуален милионер Петер Хюнгербюлер, и финансирала операцията с пари на мъжа си. Твърди се, че в Марбея Парфюма най-вероятно се е скрил в имение на другата своя секс-приятелка – Любена Павлова, бившата жена на издирвания Пепи Еврото.

 

Да се надяваме, че жените и мъжете минали през леглото на Антон Иванов, ще имат достатъчно финансови средства и кураж да го спасят от гнева на Васил Божков, който (до колкото сме чували), никак не носи на обиди от хора, прескачащи на двата бряга.

Източник: big5.bg, crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.