Мая Нешкова май сгафиха с раздухването на случая с Крум Зарков

https://crimes.bg/vodeshha-tema/maya-neshkova-may-sgafiha-s-razduhvaneto-na-sluchaya-s-krum-zarkov/27073 Crimes.bg
Мая Нешкова май сгафиха с раздухването на случая с Крум Зарков

Съпругът на Мая Нешкова – Кирил Икономов стопанисва комплекс „Кончето“, където е изградена хлебопекарна, ресторант, музикален магазин и частно студио. Както сами се досещате, комплексът носи името на първата песен на Мая Нешкова.


В сградата се помещава и стриптийз бар, който е един от най-оборотните в страната. Хората, които са го посещавали споделят, че им се е изплашило окото – в заведението над 50 жени щъкат измежду клиентите така, както майка ги е родила.

Казано с други думи, гледката до голяма степен наподобявала древноримска орг*я – клиентите спокойно опипвали дамите и им бъркали по всички отверстия.Собственикът Кирил Икономов и съпругата му Мая Нешкова стоели най-невъзмутимо в бара и пирували с шумна компания, сякаш е най-нормалното нещо покрай тях да се разхождат г*ли жени, които загорелите мъже опипвали сладострастно. Очевидец е категоричен, че никога няма да забрави сцената, която се разкрила пред очите му във въпросното заведение.


Пред търговския комплекс, Икономов прави и платен паркинг. Той е на крачка да купи имота без търг, но се появява РМД на държавната транспортна фирма „Пирин експрес“. Започват дела между Икономов и РМД-то като през годините, докато текат разправиите, сградата на автогарата е превърната в руини. Транспортното министерство също отрязва композитора от скъпия терен. Той започва съдебни дела, които се протакат с десетилетия, но без успех. В крайна сметка днес на това място се издигат нови жилищни сгради.


Друг обект, който семейството Икономов-Нешкова стопанисва без успех, са бунгалата в Сандански. Преди години те са известни като база „Стримона“, но към днешна дата са тотално разграбени.


Отново в Сандански, но за друг терен, Мая Нешкова лансира идеята, че ще вдигне спа център. Оказва се обаче, че през пролетта на миналата година земята е обявена за продан от ЧСИ. Имотът се води на една от фирмите на Мая Нешкова – „Май-век“. Тя е регистрирана на бул. „Дондуков“ 23 – сградата, в която се е разиграла драмата с котката. Фирмата е със запори, наложени през 2015 г. от ДСК, която си търси над 534 000 лв.


През 2021 г. е наложен запор за 42 600 и от ЦКБ. Именно заради тези дължими суми ЧСИ-то е отнел апартамента на Кирил Икономов и Мая Нешкова в сърцето на града, където се разиграва драмата с котката им Ади.

Източник: crimesbg.com, Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.