Лиляна Павлова става майка за втори път на 45 г.

https://crimes.bg/vodeshha-tema/lilyana-pavlova-stava-mayka-za-vtori-pat-na-45-g/28218 Crimes.bg
Лиляна Павлова става майка за втори път на 45 г.

Лиляна Павлова, която е бивш регионален министър в правителството на Бойко Борисов и настоящ вицепрезидента на ЕИБ, е в очакване на втората си рожба.


Очакванията са второто й отроче да се появи на бял свят в края на месец септември или пък началото на октомври, разкриват запознати с деликатното й състояние.


Както знаете, Лиляна Павлова вече има една дъщеря, която е на 15 години. Казано с други думи – разликата между двете й рожби ще е 15 години.

Запознати разкриват, че гост-лекторката във Висшето училище по застраховане и финанси вече е в напреднала бременност – поне в 7-я месец.
За никого не е тайна, че откакто зае престижния пост, Лиляна Павлова живее със семейството си в Люксембург. Там учи и порасналата й вече дъщеря София, която тази година е навършила 15 г.


Любопитно е, че Лиляна Павлова не само е в очакване на втората си рожба, въпреки напредването на възрастта й, а и активно продължава да работи.

Някогашната любимка на Бойко Борисов ще стане майка за втори път на 44 години. Щастливото събитие около появата на второто й дете ще е малко преди навършването на 45 години, което ще се случи на 6 декември.


Двамата със съпруга й Пламен Николов разбира се са на върха на щастието и с нетърпение очакват появата на малкото „вързопче“.

Припомняме, че само преди няколко месеца Павлова подписа стратегически договор с финансовия министър в оставка Асен Василев.


Двамата положиха подписите си върху меморандум за разбирателство за подобряване усвояването на средства от Евросъюза. Именно на събитието изпод елегантния костюм на Павлова проличало бременното й коремче. За да не бие бременността й на очи, тя често прикривала корема си като увивала дълъг шал около врата си, чиито краища се спускали върху му.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.