Кошмарна катастрофа с деца в Прохода на Републиката

https://crimes.bg/vodeshha-tema/koshmarna-katastrofa-s-deca-v-prohoda-na-republikata/27369 Crimes.bg
Кошмарна катастрофа с деца в Прохода на Републиката

Кошмарен инцидент затвори Прохода на Републиката, след като бус с деца и 3-ма възрастни се е сблъскал с камион. Случило се е след полунощ, като вероятно и пътната настилка е била мокра. След катастрофата трафикът през прохода бе спрян и пренасочен през обходни маршрути.

По информацията до момента ремаркето на тежкотоварен камион с турска регистрация е поднесло и се ударило с пътническия бус. В следствие на жестокия удар бусът е с нанесени сериозни щети, като има няколко пострадали. В най-тежко състояние е шофьорът на превозното средство.

Оказа се, че децата са отбор по карате, който се връщал от турнир в Румъния. Възрастните с тях са родители и техният треньор, който е шофирал и се прибирали към Хасково.

Всичките 9 пътници са откарани по спешност в болницата д-р Стефан Черкезов във Велико Търново. От там съобщиха, че в изключително тежко състояние е 73-годишен мъж, който е настанен в реанимация и съществува опасност за живота му.

Две жени на 45 и 50 години, заедно с едно от децата са приети в хирургично отделение.

Останалите 5 деца са с мозъчно сътресение, като лекарите коментират, че общото им състояние е добре и няма пряка опасност за живота им.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.