Контрера изобличи Терзиев: Ако се излъжат софиянци да го изберат за кмет, той ще...

Това са една малка част от примерите, доказващи, че Добрите сили (ДС) са далеч от честност и почтеност, открито управление и прозрачност, пише той

https://crimes.bg/vodeshha-tema/kontrera-izoblichi-terziev-ako-se-izlazhat-sofiyanci-da-go-izberat-za-kmet-toy-shte/117686 Crimes.bg
Контрера изобличи Терзиев: Ако се излъжат софиянци да го изберат за кмет, той ще...

Това са една малка част от примерите, доказващи, че Добрите сили (ДС) са далеч от честност и почтеност, открито управление и прозрачност, пише той

"Терзиев от Добрите сили (ДС) ще променя модела ГЕРБ, докато до него от двете му страни стоят некоалиционните партньори на ГЕРБ - Кирил Петков и Христо Иванов, които управляват държавата с гласовете на ГЕРБ в Парламента.

Зад него пък му пази страх Владимир Панев, също от Демократична България. И той част от лидерите на сглобката", това пише кандидатът за кмет от ВМРО Карлос Контрера в личния си Facebook профил.

Eто какво още заяви той:  

"Според Терзиев неговата ера, ако се излъжат софиянци да го изберат за кмет, ще бъде честно и прозрачно управление на Столична община. Предполагам, че ще управлява също толкова честно и прозрачно, както си презпределиха парите от Плана за възстановяване и устойчивост, където честно и прозрачно цъфнаха фирми, свързани със самия Терзиев. Почтенно ми е!

Четсно, прозрачно и морално Терзиев смята да управлява с районни кметове-ренегати, които мигрираха от други партии към неговата листа. Така например кметът на Изгрев вече е от ППДБ-Спаси София, като от кмет на БСП, посрещащ на крака Митрофанова в общината, вече е пръв евроатлантик.

Така нампример е и кремиковската кметица, обикаляща из районната администрация като квота на СДС, ГЕРБ, ВМРО, предпоследно ИТН, а днес вече е кандидат от Промяната. И тя, ако я слушате, ще сменя модела. Нищо, че е част от този модел над 10 години.

Честно и почтено Терзиев ще управлява и с кмета на район "Овча Купел" от Демократична България, който докато се бореше с презастрояването, издаде стотици разрешения за нови жилищни сгради в "Овча Купел". Честно и почтено Терзиев ще управлява и с кмета на район Средец, който ремонтира подлез за над 700 000 лв. (този при Румънското посолство).

Това са една малка част от примерите, доказващи, че Добрите сили (ДС) са далеч от честност и почтеност, открито управление и прозрачност.

ППДБ-Спаси София и лично Терзиев ви лъжат. Ще ви излъжат, както ви излъгаха април 2023г. - никога с ГЕРБ, а сега управляват в сглобка с Борисов и ДПС.

Нито глас за сглобката!"

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.