Кеворк Кеворкян призова да се приложи пълната строгост на закона спрямо сина му

https://crimes.bg/vodeshha-tema/kevork-kevorkyan-prizova-da-se-prilozhi-palnata-strogost-na-zakona-spryamo-sina-mu/28253 Crimes.bg
Кеворк Кеворкян призова да се приложи пълната строгост на закона спрямо сина му

Известният български журналист Кеворк Кеворкян, коментира задържането на сина му Таквор Кеворкян заради управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол и наркотици.


Кеворк Кеворкян отбелязва в пост в социалната мрежа Фейсбук, че синът му е на 48 години, а от поне четвърт век не поддържа отношения с него. Той призовава да се приложи пълната строгост на закона спрямо него.
"Поне от четвърт век/25 години не поддържам отношения с него.

Ще му помогна ли с "връзките" си?

- Не. Да приложат Закона с пълната му строгост. Не понасям такива хора.

Дали това не е отмъщение заради критичните ми текстове срещу Властниците?

-Не, не могат насила да напият някого.

Нужна е, без съмнение, профилактика на подобни явления. Но е комично това да се прави през известността на бащата. Той пък (бащата) на 78 години ще продължава да се занимава с пиянството на Властта – на всяка власт. Докато може", гласи постът на Кеворк Кеворкян.


Припомняме, че вчера наследникът на Кеворк Кеворкян бе спрян два пъти от пътни полицаи в рамките на няколко часа. В крайна сметка той бе задържан заради шофиране в нетрезво състояние като в допълнение е използвал и наркотици.

Източник: dir.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.