Изчезна Емилия Живкова - информатор за източването на над 20 млрд. eвро

https://crimes.bg/vodeshha-tema/izchezna-emiliya-zhivkova-informator-za-iztochvaneto-na-nad-20-mlrd-evro/35040 Crimes.bg
Изчезна Емилия Живкова - информатор за източването на над 20 млрд. eвро

Слави Бинев, водач на политическо движение ГОРДА България, алармира на пресконференция днес, че доцент Емилия Живкова, която е трябвало да изнесе важна информация относно незаконното източване на милиарди от държавата, е изчезнала на 5 май.Тя трябваше да направи разкритията на днешната пресконференция. Вместо нея обаче се появи Слави Бинев, който заяви следното:"Трябваше днес да разкрием скандални факти за източването на пари от страната, но финансовите агенти, с които работехме, изчезнаха"Според Бинев, жената липсва от неделя вечерта. От движението са категорични, че тя не се е прикрила сама и не се е отказала да обяви скандалните разкрития публично. Доцент Живкова е работила като финансов агент за ДАНС, но в напуснала структурата през 2011 година.Тя беше категорична, че може да намери и върне обратно всички финансови активи, откраднати от страната за срок от 36 месеца. Бинев заяви също, че с оглед на сигурността им, другите двама финансови агенти са били скрити.Той добави, че информацията така или иначе ще достигне до хората и изрази надежда, че Емилия Живкова е добре. После допълни, че данните не са класифицирани.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.