Гроздан Караджов опасно се стопи

Ексминистърът помолил лично Дългия да отпадне от листите заради здравословното си състояние

https://crimes.bg/vodeshha-tema/grozdan-karadzhov-opasno-se-stopi-3/134457 Crimes.bg
Гроздан Караджов опасно се стопи

Ексминистърът помолил лично Дългия да отпадне от листите заради здравословното си състояние

Потресаваща е промяната във външния вид на депутата от ИТН и бивш регионален министър Гроздан Караджов. Прави впечатление, че Караджов се е стопил застрашително с повече от 25 кг. Колегите му нямат обяснение на какво се дължи странната му метаморфоза, тъй като той не споделя нищо по темата с екипа на Дългия в парламента.

 

По думите им обаче именно стопяването и здравословни проблеми стоят зад молбата на Караджов към Слави Трифонов да не е част от листите на ИТН за предстоящите избори на 9 юни. Фактът, че двамата така и не огласиха общото решение дава повод за различни спекулации за отказа на Гроздан от политиката. Появиха се и слухове, че Гроздан дори напуска ИТН, но той лично ги опроверга.

 

За момента Караджов отказва коментар на темата за здравословното му състояние и резкия спад на теглото, които за момента мълчаливо се наблюдават с тревога от председателя на групата Тошко Йорданов и самия Слави Трифонов, който дори му предложил помощ при нужда да укрепи здравето си. След като Дългия прие оставката му от листите, Караджов публично огласи, че ще продължи да е част от партията.

 

„Това, че не съм в листите, не означава, че се отказвам от политиката. Напротив, в разговора ми със Слави Трифонов изрично отбелязах, че съм признателен и оставам с него в битката! Ще продължа да работя с ИТН с всичко, което знам и мога, и винаги когато имат нужда от моята експертиза“, разясни Караджов.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.