Гей компромати ли държат Руди Гела на къса каишка?

Вечният ренегат Радостин Василев паднал под влиянието на вип мека китка с много власт

https://crimes.bg/vodeshha-tema/gey-kompromati-li-darzhat-rudi-gela-na-kasa-kaishka-3/112166 Crimes.bg
Гей компромати ли държат Руди Гела на къса каишка?

Вечният ренегат Радостин Василев паднал под влиянието на вип мека китка с много власт

Сигнал с притеснително и същевременно доста гнусно съдържание, разказващ за хомосексуалните зависимости на Радостин Василев пристигна току що в редакцията ни.

 

С уговорката, че умишлено спестяваме разказа за това как депутатът-отцепник е служил за мъжка компаньонка на застаряващ господин от високите етажи в системата на сигурността, както и подробности за групови изпълнения, в които Гела е дефилирал по къса балетна поличка, подателите на писмото твърдят, че въпросният вип представител на гей елита в службите разполагал с напоително звуково и визуално съдържание, документирало подвизите на Радостин Василев.

 

Въоръжен с тези файлове, дъртото ченге държало питомника си на къса каишка и диктувал всяка негова стъпка в политиката – от влизането му в партията на Слави, през историята с прословутите “500к” на Татяна Дончева, до разбиването на ИТН, внедряването в “Продължаваме промяната”, та чак до оповестяването на записите от заседанието на ПП. Прочее бившият премиер  не случайно оповести, че именно “дълбоката държава” дирижира поведението на Руди, защото Петков отлично знае името на побелелия манаф, който ловко натиска копчетата на парламентарния си питомец.

 

Ако има нещо по-срамно от това един мъж да влезе в политиката със задните си части напред, то е, че мръсните игрички са започнали още докато Радостин е бил семеен и с новородено бебе, пишат авторите на сигнала. По думите им хомо заварката се е случила през 2019 г., когато младата политическа надежда е адвокатствал на мастит олигарх от Истанбул с интереси у нас. Ефендито плувал и на двата бряга и често организирал вечеринки за отбрана мъжка компания на яхтата си.

 

Чест гост там бил и застаряващият разузнавач, а Руди имал задачата да набира загорeли мускулести спортисти, които да придават повече колорит и жар на сбирките. Ченгето обаче бързо си паднало по плевенския левент и го превърнал в свой проект за моделиране на политическата действителност, кълнат се информаторите ни.

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.