Гешев ги подхвана наред! На кой е редът след Руди Гела и Цветан Василев

Неотдавна прокуратурата поиска имунитета на Радостин Василев

https://crimes.bg/vodeshha-tema/geshev-gi-podhvana-nared-na-koy-e-redat-sled-rudi-gela-i-cvetan-vasilev/94642 Crimes.bg
Гешев ги подхвана наред! На кой е редът след Руди Гела и Цветан Василев

Неотдавна прокуратурата поиска имунитета на Радостин Василев

По всяка вероятност държавното обвинение се вслуша в медиите и обществените личности, които я призоваха да заеме ролята си и да се захване със политиците и хората във властта, които се вече потриват ръце на жълтите павета в София.

Явен пример за излюпили се новобогаташи, които по някакъв начин са успели да се хванат за кокала на властта е Руди Гела. Изглежда, че  Приказка за стълбата на Христо Смирненски е писана точно за него.

Избраният за народен представител Радостин Василев успява да изгради „кариерата си“ с цяла верига от предателства – по-известните такива са към Титан и Сашо Томов и Слави Трифонов. Не е ясно още колко хора са получили нож в гърба новобогаташа от Плевен.

През лятото на 2022-ра дори влезе в роля на главен фактор в политиката. Тогава той поде инициативата да спаси проваления министър председател Кирил Петков, като му осигури мнозинство в Народното събрание.

По една или друга причина мисията, с която се нагърби Руди Гела се сгромоляса, но остана в историята със сериозен натиск, както и с предлагане на пари под масата, достигащи дори 6-цифрен порядък само и само да се спаси „умиращият“ кабинет на ПП, ДБ и БСП.

Скоро последва обяснителен режим от Радостин Василев, който се опита да обясни, че имунитетът му е поискан само, защото е казал нещо за Гешев.

Източник: pik.bg

 

1 Коментара

Краси

преди 1 година

Ако видя Цветанчо зад решетките ще черпя!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.