Гърнетата вдигат небостъргач на „Раковски“

https://crimes.bg/vodeshha-tema/garnetata-vdigat-nebostargach-na-rakovski-3/127319 Crimes.bg
Гърнетата вдигат небостъргач на „Раковски“

Димитър Борисов, по-известен с прякора Гърнето и неговия партньор Иво Иванов – Праховеца, точат зъби да вдигнат свой небостъргач в идеалния център на София.

 

Гърнето и Праховеца от години са собственици на уникален парцел земя в идеалния център на София. Става дума за карето върху което към настоящия момент се намира известното нощно заведение “Beach bar” и бившия клуб на СДС „Синият лъв“.

 

Според предварителните планове на пернишките бизнесмени техния небостъргач ще бъде с лице към бул. „Раковски“, а от другата страна ще граничи с бул. „Гурко“. Наскоро те са заявили на собствениците на “Beach bar”, че баровците със заведението трябва да освободят долната част на градината, която са заели, тъй като Гърнетата възнамерявали много скоро да преминат към строеж на новата си огромна бизнес сграда.

 

Как точно пернишките бизнесмени са се сдобили с подобен атрактивен имот в центъра на града, все още не е ясно, но според предварителна информация на MEDIAMALL, цялата земя в близост около техния бъдещ обект, както и цялото каре от долната страна на бул. „Раковски“ е собственост на Министерство на отбраната.

 

Кога и как точно ще изглежда новото строително чудо на пернишките олигарси предстои тепърва да научим. Нека обаче припомним, че в миналото двамата бизнесмени бяха известни, като „царете на боклука“ на България, тъй като отговаряха за почистването на цели 36 града в страната.

Източник: mediamall.info

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.