Ексклузивно! Супер изборен скандал! Вдигнаха ДАНС на крак: ПП-ДБ иска да открадне изборите. Зам.-министър свил кода!

Вотът е опорочен, ето как ПП-ДБ ще фалшифицират резултата

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ekskluzivno-super-izboren-skandal-vdignaha-dans-na-krak-pp-db-iska-da-otkradne-izborite-zam-ministar-svil-koda-5/119570 Crimes.bg
Ексклузивно! Супер изборен скандал! Вдигнаха ДАНС на крак: ПП-ДБ иска да открадне изборите. Зам.-министър свил кода!

Вотът е опорочен, ето как ПП-ДБ ще фалшифицират резултата

Зловеща манипулация на машинния вот вдигна ДАНС на крак. Агентите са засекли зам.-министър от квотата на ПП-ДБ да краде изборния код на машините. Той е източил строго секретните данни от компютъра на ЦИК, записал ги е на флашка, сложил си я е в джоба и е отпрашил в неизвестна посока. За негово нещастие камерите в залата са записали цялата “ала-бала” измама и сега държавата се тресе от нов предизборен скандал.

 

 

 

Така накратко може да бъде обобщена новината на деня, която нашият екип в Народното събрание ще следи в развитие.

 

"В доклада става ясно, че на 25-и - два дни, след като ЦИК направи публично генериране на т.нар. "хешкод" (бел.ред.: изходен код), който е един от ключовете за защита на машините, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнев влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, сваля информацията на флашка. Ето как се манипулират машини", каза народният представител от ИТН Тошко Йорданов след заседание на председателския съвет по-рано днес в парламента.

Очаквайте подробности!

Източник: crimesbg.com

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.